PROFI SPORTISTKINJA ZAVRŠILA U KANDŽAMA MANIPULATORA: Bivši joj sada nije na SLOBODI, ocrnila ga zbog odnosa prema detetu!


IZVOR: Republika/M. P. - 13.09.2024 | 11:15


Sandra otvorila dušu publici rijalitija "Elita 8"!

Foto: ST/Vladimir Lukić
PROFI SPORTISTKINJA ZAVRŠILA U KANDŽAMA MANIPULATORA: Bivši joj sada nije na SLOBODI, ocrnila ga zbog odnosa prema detetu!

Učesnici "Elite 8" sinoć su dobili priliku da otvore dušu voditeljki Ivani Šopić i publici, te otkriju detalje iz svog života. Sandra Obradović otkrila je na šta je najponosnija, a potom progovorila o mračnim detaljima iz svoje prošlosti.

- Najponosnija sam na to što sam se ostvarila kao majka. Ponosna sam i na sportske uspehe, bivši sam profesionalni sportista. Bavila sam se i modelingom, u ugostiteljstvu sam od 19. godine. Plivanjem sam se bavila deset godina - rekla je Sandra.

- Čime se baš i ne ponosiš - upitala ju je voditeljka.

POGLEDAJ GALERIJU

- Možda brak iza sebe, ali opet iz tog braka mi je ostalo dete. Osoba sam koja ne trpi poraz i neuspeh. Mislim da je trebalo da ranije odem iz tog odnosa - odgovorila je Sandra.

- Je l' to bio nezdrav odnos - pitala je Šopićeva.

- Jeste, bio je manipulator i zato sam tako dugo ostala s njim. Najviše mi je teško zbog deteta, već četiri godine ga ne doživljava. Nije dobar otac, trenutno nije na slobodi. Imao je neko vreme video-pozive sa sinom, on je preko - kazala je Sandra.

Inače, Sandra je pre ulaska u "Elitu 8" govorila o svojim budućim cimerima, te otkrila šta nikada ne bi dozvolila sebi.

- Ne poznajem nikoga od ekipe koja je unutra. Dobra sam drugarica sa Jovanom Tomić Matorom, ali ne znam hoće li ući u rijaliti sada. Spremna sam na sve i znam da mi neće biti lako unutra. Ne želim ništa pred kamerama vezano za intimne odnose - rekla je ona. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Obradović na otvaranju "Elite 8"

BONUS VIDEO: