MIONA IZAZVALA KROFAKA NA CRTU: U "Eliti 8" sledi njihov KONAČAN OBRAČUN! Ša će tek spucati posledice NJENE IGRE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.09.2024 | 11:45


Jovanovićeva ni u novoj sezoni ne može bez bivšeg.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MIONA IZAZVALA KROFAKA NA CRTU: U "Eliti 8" sledi njihov KONAČAN OBRAČUN! Ša će tek spucati posledice NJENE IGRE!

Učesnici rijalitija "Elita 8" noćas su pred kamerama imali priliku da podele svoje životne priče, a jedna od ispovesti koja je izazvala posebno interesovanje je bila i ona Mione Jovanović, koju javnost još od prošle sezone pamti po vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

Iako je javnosti poznato da je njen odnos sa porodicom bio narušen zbog ljubavi prema reperu, Miona je o svom životu govorila na veoma emotivan način.

Međutim, ono što je svima privuklo najviše pažnje je to što je pomenula i svog bivšeg, Stanislava Krofaka, pa su taj njen potez mnogi shvatili kao način da ga izazove da ponovo uđe u rijaliti i dokaže joj da i te kako može ponovo da poklekne pred njim, ako se on dovoljno zauzme za to.

Foto: Printskrin TV Pink

Miona Jovanović pomenula Stanislava Krofaka u svojoj životnoj priči

Naime, voditeljka Ivana Šopić joj je dala reč uz konstataciju da ona sigurno ima svašta lepo iz žuvota da navede.

Pa nije da imam svašta zaista... Ponosna sam na to što sam sve stekla sama, ne postoji iza mene neko kao sponzor ili mama i tata pa da kažu: "Mi smo ti to obezbedili", znači sve sam sama. Preko rijalitija, muzike... Mnoge devojke imaju sponzore, ja stvarno niti sam ikad u životu radila nešto ružno, niti protivzakonito, i zaista najponosnija sam na to. Takođe sam jako ponosna na to što sam dokazala ceo taj odnos sa Ša, što nisam poklekla sa bivšim (Stanislav Krofak prim. aut) bili su tu i mafini, pokloni, torte, svadbe u rijalitiju i svi su bili za to da se ja pomirim sa bivšim i zaista mnoge bi osobe koje su labilne poklekle pod tim pritiskom - pričala je Miona, pa nastavila:

- Ceo sto je skakao, pričao da sam folirant, lažov, da Ša vrtim oko malog prsta, da se igram rijalitija, ja sam zaista opstala i u tom odnosu sa Ša, drago mi je što sam svoja. Držim se muzičke karijere i svog dečka i to je to.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanislav Krofak i dalje može da pomrsi Mioni i Ša sve konce

Jedna od tema koja je posebno intrigirala javnost jeste Mionin odnos sa porodicom i odluka da se nakon izlaska iz rijalitija "Elite 7" ne vrati odmah kući, već da poseti Ša.

Mnogi su je osudili što nije otišla u Kragujevac kod svojih, već kod Nenada Aleksića.

- Znam, čula sam se i naravno da sam išla za Kragujevac, odmah sutradan sam otišla za Kragujevac, i išla sam tamo tri-četiri puta. Moji nisu oštri kao što su bili, nisu za našu vezu, ali da su uz mene jesu. Naš odnos se i te kako popravlja, pre ulaska sada sam imala maksimalnu podršku, na meni je sad da se pokažem šta i kako - zaključila je Miona.


BONUS VIDEO: