HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA za učesnicu koja je bila VOĐA KLANA! Saru Stijović sačekalo OVO nakon JEZIVE ISPOVESTI!


IZVOR: Republika/M. P. - 13.09.2024 | 14:45


Učesnica rijalitija danas ima razlog za slavlje!

Foto: ST/Vladimir Lukić
HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA za učesnicu koja je bila VOĐA KLANA! Saru Stijović sačekalo OVO nakon JEZIVE ISPOVESTI!

Mlada učesnica "Elite 8" Sara Stijović danas slavi rođendan, a Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, kako bi je obavestio da je došlo vreme za proslavu. Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Lepi Mića.

- Draga Saro, Veliki šef ti čestita rođendan, želimo ti što više sreće i dana provedenih u "Eliti". Proslava će se odviti u Dubiozi, te možete odmah krenuti ka tamo - glasilo je pismo koje je pročitao Mića.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

Inače, Sara je sinoć imala ispovest u emisiji koju je voditeljka Ivana Šopić, te priznala da je kao maloletna uplovila u kriminalne vode i bila vođa klana.

- Kupila sam sebi stan u Španiji i otvorila restoran. Bila sam u kolicima dva puta, otkazao mi je nervni sistem, ali ustala sam oba puta - odgovorila je Sara na pitanje voditeljke Ivane Šopić šta je to čime se u životu najviše ponosi.

- Čime se ne ponosiš - obrnula je pitanje Šopićeva.

- Bavila sam se kriminalom, svašta sam uradila. Počelo je sa 11 godina, uhvatila sam se sa vođom klana. Sa 12 godina bila sam već vođa i bilo je droge, oružja i ubistva - rekla je Sara kao da je popila čašu vode.

- Tamo su ozbiljni kriminalci, kreću već sa 11-12 godina - dobacio je Miloš.

- Ušla sam ovde da savetujem druge da ne rade to što sam ja radila. Ima tu lepih stvari i dobrih para, ali mnogo toga ružnog gledaš i radiš - rekla je Savka.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sara Stijović ima jezivu životnu priču

- Je l' si bila u nekoj vezi - pitala je voditeljka.

- Ne stidim se toga, bila sam u vezi sa vođom klana i on je sad dobio doživotnu robu - otkrila je Sara Savka.

- Jedino legalmo je taj restoran, tata mi je to otvorio i on je radio, dok sam ja išla po klubovima - zaključila je Savka.

BONUS VIDEO: