MILICA VELIČKOVIĆ STIGLA U "ELITU"! Skandalozno pojavljivanje rijaliti trudnice pred kamerama - OVOM SE TERZA NIJE NADAO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 13.09.2024 | 23:45


Šokantna ispovest bivše rijaliti učesnice!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official
MILICA VELIČKOVIĆ STIGLA U "ELITU"! Skandalozno pojavljivanje rijaliti trudnice pred kamerama - OVOM SE TERZA NIJE NADAO!

U novoj epizodi emisije "Pitanja novinara" pred glavnim kamerama rijalitija, gledaoci su svedoci dramatičnog otkrića koje je potreslo Milicu Veličković.

Na samom početku emisije, Milica je otvorila svoje srce i podelila sa publikom svoje emotivne probleme koji su nastali usled flerta njenog bivšeg verenika Borislava Terzića, poznatijeg kao Terza, sa Sofijom Janićijević. POGLEDAJ GALERIJU

Miličin bol i razočarenje

Kroz emotivne reči, Milica je izrazila svoje duboko razočaranje i bol zbog postupaka svog bivšeg verenika. 

- Moj, već sada bivši verenik je poslao Sofiji srce, što je dovoljan pokazatelj svega. Niko njemu ne može da nametne ono što nije on. On je dao povoda za sve ovo - rekla je Milica, otkrivajući javnosti delić svoje emotivne patnje.

Podsećamo, Miličin bivši verenik se našao u centru skandala zbog flerta sa Sofijom Janićijević. 

Milica je odmah saznala da je on tajno flertovao sa atraktivnom učesnicom rijalitija "Elita 8". Ova situacija je Milicu šokirala i duboko povredila, što je dovelo do njenog odlučivanja da prekine vezu. Milica je izrazila svoje razočaranje i ljutnju zbog Terzine tajne komunikacije sa Sofijom, naglasivši da je osećala da je ovo prešlo granicu onoga što je mogla da prihvati.

Bivša rijaliti učesnica, Milica Veličković je otkrila da je njeno saznanje o Terzinom flertovanju došlo kao potpuni šok za nju, posebno nakon što je videla klip u kojem Terzić šalje znakove ljubavi Sofiji.

- Bila sam iznenađena i povređena. Terza sam u više navrata upozorila da ne dozvoli da postane razlog našeg prekida, ali sada, kada je sam stvorio ovu situaciju, vidim da je to previše za mene. Razmišljam o tome koliko će još da me pravi budalom, pogotovo kada sam videla da mi šalje poruke da mu čuvam dete - izjavila je Milica ranije.

BONUS VIDEO: