MILJANA DEMOLIRALA APARTMAN, A ONDA NESTALA: Otkriveno šta se dešava sa Kulićevom u Eliti 8! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 14.09.2024 | 17:45


Miljana Kulić ne može više da dođe sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA DEMOLIRALA APARTMAN, A ONDA NESTALA: Otkriveno šta se dešava sa Kulićevom u Eliti 8! (FOTO)

Kamera rijalitija "Elita 8" zabeležila je nezapamćen prizor u apartmanu Miljane Kulić, koji je šokirao gledaoce. Naime, u toku snimka primećen je totalni nered i haos u prostoriji u kojoj Miljana provodi svoje dane.

Gledaoci rijalitija su bili zgroženi prizorom koji im je prikazan - odeća i različiti predmeti razbacani su po podu, dok je sto bio pretrpan prljavim sudovima i otpacima. Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje negodovanje i nevericu.

 

 


Nakon što su slike haosa u apartmanu Miljane Kulić postale viralne, javnost je burno reagovala. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, ističući da je nedopustivo dozvoliti da prostor u kojem boravi bude u takvom stanju neurednosti.

Rijaliti učesnica Miljana Kulić još uvek nije komentarisala ovaj incident, ali se očekuje da će se oglasiti povodom ovog skandala koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

 

 

Jedan od komentara glasi: ,,Gde je Miljana opet? Toliko je bezobrazna, da sam na mestu produkcije odmah bih je izbacila. Samo čekam da Marija uđe da joj pokaže, ovo nema smisla više, po ceo dan spava, ne ide u emisije". POGLEDAJ GALERIJU



Ova situacija mogla bi imati značajan uticaj na dalji tok rijalitija "Elita 8", budući da su gledaoci veoma zainteresovani za razrešenje ovog slučaja i eventualne posledice koje će uslediti.

Haos u apartmanu Miljane Kulić definitivno je tema koja je uzdrmala svet rijalitija "Elita 8" i izazvala brojne reakcije. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će Miljana dati neko objašnjenje za ovaj skandalozni prizor.

BONUS VIDEO: