ONA JE OSMO SVETSKO ČUDO: Gastoz PODBACIO u muvanju, priznao pred kojom cimerkom je NEMOĆAN, a nije Sofija (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.09.2024 | 20:45


Čuveni zavodnik priznao da ona ima bedem koji čak ni on ne može da probije.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ONA JE OSMO SVETSKO ČUDO: Gastoz PODBACIO u muvanju, priznao pred kojom cimerkom je NEMOĆAN, a nije Sofija (FOTO)

Otkako se prošle nedelje pojavio u Pinkovom studiju kao jedan od odabranih učesnika "Elite 8" Nenad Marinković Gastoz momentalno je postao glavna atrakcija u Beloj kući, za kojom su poludele mnoge pripadnice lepšeg pola.

Iako su svi primetili da on dosta pažnje posvećuje Sofiji Janjićijević, tokom ankete koja se trenutno sprovodi među takmičarima, putem koje treba da biraju osobu koja je ostavila najbolji utisak na njih Gastoz na iznenađenje mnogih nije naveo nju, već jednu drugu cimerku, a to je Anđela Đuričić.

Sofija, nadam se da Gastoz neće da se uvredi - naveo je Dačo Virijević izvinjavajući se Nenadu jer je upravo bilo od njega očekivano da izabere Sofiju, a on je kao iz topa rekao:

- Anđela je za mene najbolji učesnik ovde, ima taj bedem. Ona je meni osmo Svetsko čudo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić je od Gastoza dobila i poklon za rođendan

Po ovome su neki odmah protumačili da Marinković zauzima startnu poziciju da krene u muvanje Crnogorke, a znajući Gastoza iz nekih ranijih relacija svima je ovakav vid nabacivanja pomalo delovao čudan.

Svima je upalo i u oko to što joj je priredio i rođendansko iznenađenje.

Naime, dok je Đuričićka čitala čestitke koje je dobijala od svojih grupa za podršku, Gastoz joj je prišao i dao poklon, a ona mu se srdačno zahvalila.

Inače, Anđela je ostala bez podrške roditelja i na rođendan.Od ranije je poznato da se oni i dalje ne oglašavaju o njenom učešću u rijalitiju, pa se pretpostavlja da je to razlog zbog kog nisu poslali javnu čestitku ili će možda stići naknadno, kao posebno iznenađenje.

BONUS VIDEO: