ĐEDOVIĆ NAJBRUTALNIJE RASKRINKAO MILJANU I IVANA: Zna šta su radili ovog leta - otkrio BIZARNE RAZLOGE zbog kojih nisu ispratili dete u predškolsko!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.09.2024 | 23:15


Poznati novinar tvrdi da su oboje izneverili sina.

Foto: Printscreen/PINK, printscreen/RED TV, Republika
ĐEDOVIĆ NAJBRUTALNIJE RASKRINKAO MILJANU I IVANA: Zna šta su radili ovog leta - otkrio BIZARNE RAZLOGE zbog kojih nisu ispratili dete u predškolsko!

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović šokirao je detaljima o međusobnom odnosu Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, kao i sa njihovim bivšim partnerima Lazarom Čolićem Zolom i Jelenom Ilić. Naime, on je tokom svog gostovanja na Red TV u emisiji "Pitam za druga" komentarisao Miljanino i Ivanovo pomirenje, te otkrio šta su oboje radio u trenutku kad nijedno nisu bili uz dete koje kreće u predškolsko. 

- Debili veruju da su se mama i tata pomirili zbog deteta. Miljanu ne krivim toliko, ona pokušava da opere tu svoju porodičnu priču. Negde mi je žao bude, a on to sve zna i zloupotrebljava Miljanu. To je nenormalno, da on priča da će baba i deda da umru, da će im se smejati sa spomenika. To je seljačka patetika, neću da komentarišem to pomirenje. Što dete nema sliku sa mamom i tatom, ako su se zbog njega pomirili? Miljana je tad bila sa Zolom u stanu, a on je išao na lekarski pregled, koji može da se pomeri za 3-4 dana. Oboje su tog dana bili slobodni, ona je tad verovatno imala se*s sa Zolom - tvrdio je Marko u emisiji.

Foto: printskrin

Marko Đedović raskrinkao bivše parove

Njegovim trvdnjama u prilog ide i to što je Kulićeva prethodinih dana i iz Bele kuće pozdavljala Zolu i poručivala mu da ga voli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Ivan Marinkovć su sada u dobrim odnosima

Đedović se osvrnuo i na priču da je Marinković napolju bio intiman sa Jelenom Ilić.

Verujem mu da je bilo s*ksa, ali jadno je što je to pričao. Dogovorili su se da to ne pričaju, nego da imaju korektan odnos, uzmu pare i mirno žive zajedno - rekao je Marko u emisiji, dok je pre ulaska u studio za Pink.rs prokomentarisao za njih:

- Oboje su mi ogavni, jezivi. On je očajnik, koji patetiše i kuka, a ona koja vaginalno manipuliše. Mislim da su s pomirili, ali nisu znali kako da saopšte. To je zabava za siromašne. Rajačić je fejk, sad je kao ljubomoran. Izložio se on mnogo na rijaliti, imao je celo leto da pokaže tu ljubav. To sa Markom Zecom, što da ne, znam da su se i napolju dopisivali.

BONUS VIDEO: