ANĐELA UHVAĆENA U LAŽI: Zvezdan priložio dokaze da je ona njega PROGANJALA, sve zaprepastila ova ŠOK-PREPISKA (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.09.2024 | 23:45


Slavnić raskrinkao bivšu, pa demantovao sve što je tvrdila za njega u Beloj kući.

Foto: TV Pink/printscreen
ANĐELA UHVAĆENA U LAŽI: Zvezdan priložio dokaze da je ona njega PROGANJALA, sve zaprepastila ova ŠOK-PREPISKA (GALERIJA)

Nakon što je aktuelna učesnica "Elite 8Anđela Đuričić pred milionskim auditorijom progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem, ističući da je on nju uhodio u periodu nakon raskida koji je bio, kako je rekla, u junu, on je izneo niz dokaza kojima je demantuje. Naime, ona je zaprepastila sve kada je za crnim stolom u suzama tvrdila da ju je Zvezdan uhodio i čekao ispred stana, te i da joj je ostavio u telefonu papirić sa porukom: "Anđela, srećan ti rođendan".

Takođe je iznela u javnost da ga je zajedno sa advokatima prijavila policiji, te da mu je izrečena zabrana prilaska.

Foto: printskrin Red Tv

Zvezdan Slavnić raskrinkao Anđelu Đuričić

Međutim, on je večeras bio gost iznenađena u emsiji "Pitam za druga" na Red TV, gde je pokazao poruke koje potvrđuju da je zapravo ona na sve načine pokušavala da stupi u kontakt sa njim. 

Nikakvu zabranu prilaska nisam dobio. Mislim da bih morao da budem obavešten da je tako - rekao je Slavnić u emisiji, pa nastavio:

- Ona je mene uhodila. Nadam se da ću večeras dokazati da sam ja bio njena meta. Ona je rekla da sam ja nju uhodio, ali ja imama dokate da je to ipar radila ona. Ona je bila ta koja je meni dolazila na kuću. Javljala se mojoj drugarici, radila je sve da bi stupila u kontakt sa mnom i da bude sa mnom. Ona govori da sam ja nju psihički zlostavljao, a ja mislim da sam ja bio ipak taj koji je bio zlostavljan.

On je, pre nego što je počeo da iznosi svoju stranu priče, dostavio Red TV-u svoje dokaze u vidu prepiski u kojima se vidi da se Anđela uslikala sa buketom cveća koji joj je on poslao krajem juna.

Slavnićeve prepiske možete videti u galeriji u nastavku: POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: