MATORA SE ČASTILA ZA SVE PARE! Evo gde je pazarila nekretninu! Honorar iz rijalitija pametno uložila (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.09.2024 | 10:15


Nakon razvoda od Anite, Matora je pronašla sreću u novoj vezi i sada uživa u ulaganju u pametne stvari.

Foto: ATA Images
MATORA SE ČASTILA ZA SVE PARE! Evo gde je pazarila nekretninu! Honorar iz rijalitija pametno uložila (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Elite 7", Jovana Tomić Matora, izazvala je pažnju javnosti objavom slike na Instagram storiju na kojoj pozira sa Fruške gore, uz komentar "Kupljeno". Spekuliše se da je Matora uložila novac koji je zaradila u rijalitiju u nekretninu na obroncima Fruške gore, što je pokrenulo brojne komentare i interesovanje njenih pratilaca na društvenim mrežama.
 

Foto: Instagram printsceen

Matorina objava na Instagramu

 

Tokom svog učešća u rijalitiju, Matora je otkrila da je zaradila više od pola miliona, što je iznenadilo mnoge.

Izjavila je da je svoje obaveze prepustila drugarici, dok je majka zadužena za plaćanje računa. Takođe, istakla je da je porez jedan od izazova sa kojim se suočava, budući da je obavezna da plaća značajnu sumu zbog visokih prihoda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 


Nakon razvoda od Anite Stanojlović, Matora je pronašla sreću u novoj vezi i sada uživa u ulaganju u nekretnine, kao i u aktivnom uživanju na planini Fruškoj gori.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Tomić Matora

 

Podsećamo, Jovana Tomić Matora privlači pažnju javnosti ne samo svojim učešćem u rijalitiju već i svojim ulaganjima i finansijskim odlukama, težnjom ka nekretninama i novim počecima nakon ličnih izazova.

Kako smo ranije pisali, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su svojim odnosom obeležile poslednju sezonu rijaliti programa "Elita 7". Njih dve su ušle u rijaliti kao venčani par, ali njihov brak nije dugo potrajao zbog Anitinog dopisivanja sa Mateom Car, što je emotivno razorilo Matoru. Na dan gala svadbe, njih dve su istetovirale simbol njihove ljubavi - pile, ali nakon kraha braka obe su najavile da će tetovažu ukloniti.

BONUS VIDEO: