MIONA I ŠA SAOPŠTILI RADOSNE VESTI! Veliko slavlje njihovih PORODICA, Đedović potvrdio najlepše NOVOSTI (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 15.09.2024 | 13:50


Dugo su radili na svom "čedu"!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com
MIONA I ŠA SAOPŠTILI RADOSNE VESTI! Veliko slavlje njihovih PORODICA, Đedović potvrdio najlepše NOVOSTI (FOTO)

Rijaliti par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša izazvali su opštu pažnju kada su se ponovo vratili u rijaliti "Elita 8", i to uprkos ranijoj izjavi da više neće biti deo ovog šou programa. Njihov povratak izazvao je burne reakcije kako među njihovim pristalicama, tako i među onima koji ih ne podržavaju. Mnogi su se zapitali zbog čega su odlučili da se vrate, a spekulisalo se da je to možda povezano sa Mioninom muzičkom karijerom koja nije krenula željenim putem nakon učešća u prethodnom rijalitiju.

Međutim, nedavno objavljen duet ove dvoje iznenađuje mnoge, a podršku su im pružili i neki od njihovih prijatelja i bivših cimera iz rijalitija. Naime, njihov zajednički prijatelj Marko Đedović podelio je numeru putem svog Instagram storija.

Foto: instagram.com/marko_djedovic

Marko Đedović podelio novu pesmu Mione i Ša

Podsećanja radi, nakon nezadovoljavajućeg upoznavanja Mionine porodice tokom finalne večeri "Elite 7" 13. jula, Jovanovićeva je napustila Kragujevac i preselila se kod starijeg izabranika u Zemun. Iako su predstavljali svoj život kao skladan i idiličan, publika je počela da sumnja u to nakon njihovog povratka u Belu kuću.

Na društvenim mrežama su se pojavljivali snimci para koji halapljivo jede, što je izazvalo brojne reakcije. Nedavno je objavljen video na kojem se vidi kako zajedno jedu – Ša je doneo tanjir sa suhomesnatim proizvodima, salatom i sirom, što je Mionu jako obradovalo, pa su obrok podelili.

BONUS VIDEO: