FUJ, ŠTROKA I PRLJAVŠTINA! Zabrinjavajuće stanje u Beloj kući samo nedelju dana od početka rijalitija: "SMRDI BRATE, STRAŠNO!"


IZVOR: Republika/M. Đ. - 15.09.2024 | 21:15


Snimak razotkrio sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
FUJ, ŠTROKA I PRLJAVŠTINA! Zabrinjavajuće stanje u Beloj kući samo nedelju dana od početka rijalitija: "SMRDI BRATE, STRAŠNO!"

Jelena Ilić, do danas slabije poznata fanovima rijalitija kao aktivistkinja za higijenu, javno je iznela svoje nezadovoljstvo na račun svog cimera i prezimenjaka Petra Ilića - Ćirila.

U izjavi koju su zabeležile glavne kamre rijalitija "Elita", Jelena nije štedela reči kada je opisivala navodnu nehigijenu svog cimera. POGLEDAJ GALERIJU

- Jao ovaj matori, baš je idiot. Brate, nije se okupao sedam dana, u ovome sedi, spava, p*di i smrdi, znači haos. Baš strašno! Smrdi brate, sedam dana da se ne okupaš i ne presvučeš, nerealno mi je - rekla je Jelena.

Nakon što je video-prilog sa Jeleninom izjavom postao viralan, mnogi su se uključili u raspravu o higijenskim navikama i odnosima u Beloj kući. Mnogi su podržali Jelenu, ističući važnost održavanja higijene u svakodnevnom životu, dok su se drugi osvrnuli na privatnost i pitanje da li je ovakva izjava primerena za javnu debatu.

Ovaj dramatičan slučaj baca novo svetlo na pitanje komunikacije i rešavanja problema u rijalitiju. Nehigijena može biti izvor ozbiljnih sukoba u zatvorenom prostoru, a otvoreni razgovor može biti prvi korak ka rešenju ovakvih problema.

Iako je izjava Jelene Ilić izazvala burne reakcije, ona je istakla važnu temu o održavanju higijene i komunikaciji u "skučenim" uslovima akve rijaliti nudi. Ovaj slučaj može poslužiti kao podsticaj za otvorene razgovore o osetljivim temama unutar zajednica.

BONUS VIDEO: