ZOLA POSLAO TRUDNOJ MILJANI PORUKU: Izbio HAOS u Eliti, OVO je totalno uništilo!


IZVOR: Republika/O. B. - 15.09.2024 | 23:36


Miljana Kulić u šoku zbog poteza Lazara Čolića Zola!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA POSLAO TRUDNOJ MILJANI PORUKU: Izbio HAOS u Eliti, OVO je totalno uništilo!

U najnovijem obrtu događaja u rijalitiju "Elita 8", takmičarka Miljana Kulić je saznala da je trudna sa svojim bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi pre Miljaninog ulaska u rijaliti.

Produkcija rijalitija omogućila je Miljani da se čuje sa Lazarom, ali nažalost, on nije želeo da se javi na telefon, iako su pokušavali da ga dobiju preko 20 puta. Ova situacija je totalno razočarala Miljanu, koja je želela da podeli ovu važnu vest sa svojim bivšim partnerom.

- Rekli smo mu da ako neće da se javi, da odbije poziv i on je odmah odbio poziv - poručila je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić trudna Elita 8

 


Miljanina reakcija na saznanje da je trudna sa Lazarom bila je emotivna i ispunjena različitim osećanjima. Izvor blizak produkciji otkrio je da je Miljana bila potresena i razočarana Lazarovim odbijanjem da razgovara sa njom. Ova situacija dodatno je zakomplikovala već napetu atmosferu u rijalitiju "Elita 8".

Iako se suočava sa teškom situacijom, Miljana je dobila podršku svojih cimerki, koje su joj pružile reči ohrabrenja i podrške. Njihova solidarnost i podrška su bili od velikog značaja za Miljanu u ovim trenucima emotivnog šoka i razočaranja.

Iako je situacija trenutno veoma kompleksna, nadamo se da će Miljana i Zola uspeti da porazgovaraju o svemu i pronađu zajednički jezik. Javno mnjenje je podeljeno po pitanju ove veze, ali svi se slažu da je zdravlje i dobrobit budućeg deteta na prvom mestu.

BONUS VIDEO: