KAO TEMPIRANA BOMBA! Miljani TRUDNOĆA ugrozila zdravlje, Marija pokušava da je IZVADI iz rijalitija!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 17.09.2024 | 09:15


Kulićeva nikako ne sme da ode na kiretažu!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages
KAO TEMPIRANA BOMBA! Miljani TRUDNOĆA ugrozila zdravlje, Marija pokušava da je IZVADI iz rijalitija!

Miljana Kulić je saznala da je u blagoslovenom stanju s Lazarom Čolićem Zolom, ali ona ovoga puta ne sme da abortira jer može da podlegne posledicama posle bezbroj abortusa, koliko je dosad imala.

Njihov odnos intrigira javnost godinama, a oni su zvanično raskinuli prošle godine, kad je ona neko vreme bila u ljubavnoj vezi s Nenadom Macanovićem Bebicom. Nakon što je delovalo da su definitivno okončali odnos i da nemaju nikakav kontakt pošto je ona ušla u "Elitu 8" kao solo igrač, uspela je da nas šokira po ko zna koji put.

Miljana Kulić priznala je Drvetu mudrosti da sumnja da je ostala trudna s Lazarom Čolićem Zolom. Njoj su dostavljeni rezultati krvi, te je saznala da je osećaj nije prevario i da je u blagoslovenom stanju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana je u drugom stanju i želi da rodi dete Zoli

- Miljana je presrećna, ona nije svesna da ova trudnoća može da je košta života i da može da umre sad, pa sad. Ona je imala tri kiretaže poslednjih godina, igrala se za životom kao niko. To niko živ nije zabeležio za tako kratko vreme. Nije ona ni tada htela da abortira, ali ju je Marija naterala. Miksi bi, da je po njenom, dosad imala petoro dece jer ona nije svesna šta radi i za nju to nije problem - kaže izvor blizak Kulićima, koji su bezmalo u šoku od onoga što im je ona ponovo priredila:

- Mariji je pozlilo, čuli ste preko poziva kako je reagovala i da ženi nije dobro od onoga što Miljana radi.

- Ova Miljanina trudnoća nije bila predviđena, nije smela ni pod tačkom razno da ostane noseća. Njeno zdravstveno stanje nije dobro da ostane trudna. Pije jake lekove, koje joj je propisao psihijatar, i mora jednom mesečno da ide na kontrolu. Miljana ima trombove, zbog kojih nikako ne bi smela da ide na kiretažu jer to može da je košta života. Tokom abortusa trombovi mogu da se pokrenu. Ma sto rizika ima kada je ona u pitanju. Za nju je ova trudnoća kao tempirana bomba. Ukoliko odluči da je iznese do kraja, biće rizika, ukoliko reši da abortira, opet mnogo faktora rizika. Ne zna se šta je gore od goreg - nastavlja izvor rijalitija koji nam u nastavku otkriva i plan Marije Kulić:

Foto: ATA Images

Marija Kulić ne podržava Miljaninu trudnoću

- Marija će se svim silama potruditi da izvede Miksi iz rijalitija i dovede je kući u Niš da održe tu trudnoću da ona ne bi sebi nešto nažao uradila, ili da se nešto ne zakomplikuje. Marija je svesna posledica, svesna je da Miljani život visi o koncu i da ovo što je sada ostala trudna može da je košta života. Sve je stavila po strani, i sebe, i svoje zdravlje, i bolesnog Sinišu, a i malog Željka, samo da bi Miljani pomogla da sve bude kako treba. Žena plače 24 časa. Ne pristaje da Miljana ostane u "Eliti" ni pod razno. Uveliko radi na tome da prinese sve papire od lekara, psihijatra, kardiologa da je njena ćerka teško bolesna. Mislim da će uspeti u tome - završava izvor blizak porodici Kulić upućen u najsvežija dešavanja. 

BONUS VIDEO: