TRUDNA MILJANA SELA U KRILO ZGODNOM CIMERU: Dok cela kuća raspreda ko je otac njenog deteta, OVAJ ZAVODNIK JE OBORIO S NOGU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.09.2024 | 15:45


Ovako se Kulićka oslobađa od stresa.

Foto: ST/Vladimir Lukić
TRUDNA MILJANA SELA U KRILO ZGODNOM CIMERU: Dok cela kuća raspreda ko je otac njenog deteta, OVAJ ZAVODNIK JE OBORIO S NOGU!

Trudna Miljana Kulić priznala je da je zgodni Crnogorac Nikola Škatarić oborio s nogu, pa mu je sela u krilo, prilikom čega je otkrila koliko joj je on drag.

Naime, dok se u Beloj kući vodi polemika oko toga ko je otac deteta koja nosi Nišlijka, ona nastoji da se ne potresa zbog toga, već uživa sa omiljenim cimerima.

Medica moj, lutkica moja najlepša. Njega volim najviše ovde - rekla je Miljana.

Naime, pre nekoliko dana Kulićka je obelodanila da je opet u drugom stanju i ona nije dovodila u pitanje to da je tokom leta bila intimna sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim se tajno viđala.

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić se u krilu Nikole Škatarića oslobađa stresa

 

Ubrzo se oglasio i on i pružio joj punu odršku u odluci da ovaj put rodi njihovu bebu, dok se njena majka Marija Kulić usprotivila, kao i svaki put ranije kad im se dešavala ova situacija.

Međutim, Jelena Ilić iskoristila je priliku da to što je Miljana tokom leta neko vreme zbog njihovog sina Željka provodila sa Ivanom Marinkovićem, dovede u pitanje to ko je Kulićki uopšte napravio dete, pa bacila sve u sumnju da je moguće da je to opet uradio njen bivši suprug.

- Milane, mogu da ti se zakunem da ga nisam takla nijednom, niti smo imali bilo kakve odnose, ja ga zaista ne gledam na takav način. Sad treba Zola da sumnja da je njegovo dete - rekla je Miljana voditelju Milanu Miloševićem pred kojim se pokrenula ova rasprava.

Kako se ne bi dodatno stresirala ona se zatim relaksirala sa mladim Crnogorcem, koji je dovođen u vezu sa Majom Marinković, a da li će na toj posebnoj bliskosti Zola da joj zameri ostaje da ispratimo.

BONUS VIDEO: