NADLEŽNE INSTITUCIJE PREUZELE SLUČAJ! Gastoz naneo OZBILJNE TELESNE POVREDE bivšem rijaliti učesniku, PRELOMI MU TRAJNO UGROZILI ZDRAVLJE!


IZVOR: Republika - 17.09.2024 | 16:51


Izrečena mu i novčana kazna i kazna zatvora!

Foto: shutterstock/e-stock/Č. VUKOJIČI
NADLEŽNE INSTITUCIJE PREUZELE SLUČAJ! Gastoz naneo OZBILJNE TELESNE POVREDE bivšem rijaliti učesniku, PRELOMI MU TRAJNO UGROZILI ZDRAVLJE!

Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon, je nedavno progovorio o traumatičnom iskustvu koje je doživeo 2017. godine, kada mu je aktuelni učesnik Elite Nenad Marinković Gastoz naneo ozbiljne povrede.

Foto: printscreen tv pink

Brendon

Prema Brendonovim rečima, u naletu besa, Gastoz je polomio Brendonovu nogu na tri mesta, što je rezultiralo trostrukim prelomom i umanjenjem Brendonove životne aktivnosti za 19 odsto.

 - Doživeo sam trostruki prelom noge s njegove strane. Znači, haos mi je napravio. Umanjena mi je 19 odsto životne aktivnosti, funkcije - šokirao je Radonić, pa dodao:

- On je osuđen, dobio sam ga na sudu. Dobio je četiri godine uslovno i godinu i po dana zatvora za to. Presuđeno je da je kriv i treba da plati, ali se on žalio što treba da plati što mi je upropastio nogu. Ne znam tačno kolika je novčana kazna - dodao je Brendon u "D- castu".

Presuda i Gastozova žalba

Brendon je, kako je navedeno, otkrio da je Gastoz osuđen za ovaj napad, te da je dobio kaznu od četiri godine uslovno i godinu i po dana zatvora. Sud je presudio da je Gastoz kriv i da treba da plati odštetu Brendonu, međutim, Gastoz se žalio na ovu odluku, posebno na deo o novčanoj kazni koju treba da plati zbog nanesenih povreda. Brendon nije bio siguran u tačan iznos novčane kazne koju je Gastoz trebao da plati.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Gastoz

Ovo traumatično iskustvo ostavilo je dubok trag na Brendonu, kako fizički, zbog povreda noge, tako i emotivno, zbog traume koju je doživeo tokom napada. Brendon je odlučan da istraje u zahtevu za pravdu i nadoknadu štete koju je pretrpeo.

Brendonova odlučnost i podrška javnosti

Iako je suočen sa teškim fizičkim i emotivnim posledicama ovog napada, Brendon je pokazao neizmernu hrabrost i odlučnost da istraje u borbi za pravdu. Njegova hrabrost i otvorenost o ovom traumatičnom događaju su naišle na podršku javnosti, koja je stala uz njega u ovoj teškoj situaciji.

BONUS VIDEO: