SLAĐA PORŠELINA U "ELITI 8" SMOTALA NOVOG DEČKA: Dohvatili se nasred imanja, sve PRŠTI OD STRASTI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.09.2024 | 10:15


Novopečeni par priznao da je pao sočan poljubac.

Foto: Printskrin TV Pink
SLAĐA PORŠELINA U "ELITI 8" SMOTALA NOVOG DEČKA: Dohvatili se nasred imanja, sve PRŠTI OD STRASTI!

Drugarice Aneli Ahmić i Slađa Poršelina ovu sezonu popularnog rijalitija započele su u paru. Naime, prvo se Ahmićeva zbližila sa Matejom Matijevićem, sa kojim već danima razmenjuje nežnosti po Beloj kući, a sada je u istom stilu počela da se ponaša i Lazićeva sa Nikolom Škatarićem sa kojim je već imala, kako ga ona naziva, filmski poljubac. POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, Najo je nešto iskreniji od nje, pa je priznao da se on već pravo zaljubio.

Njih dvoje su se dohvatili posle uspešnog zadatka zbog kog su i nagrađeni i počeli strastveno da se ljube. 

Poršelina, koja je, nakon niza plastičnih operacija, ušla u rijaliti u svom najboljem izdanju do sada pokazala je da je otvorena za sve opcije, bez obzira na to što i napolju ima dečka.

Ona je pred sam ulazak u "Elitu 8" otkrila da se tokom leta, između ostalog, dopisivala i sa Anelinim dečkom Matejom, ali da to nije razlog da njena drugarica ne uplovi u romansu sa njim, jer je on, kako je istakla, samo jedan od... sa kojima se ona dopisivala.

Inače, dva para došla su zajedno kod Drveta mudrosti kako bi izmolili alkohol, da mogu dodatno da se opuste i unaprede svoje odnose. 

Foto: Printskrin TV Pink

Drugarice Aneli i Slađa smuvale zgodne momke Mateju i Nikolu

- Kakvi su vam utisci - pitalo je Drvo.

- Ovo je moja kuća, ja sam super - rekla je Poršelina.

- Ja sam se zaljubio - rekao je Škatarić.

- Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se - rekao je Mateja.

- Ovi što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije - rekla je Aneli.

Foto: Printskrin TV Pink

Dva para traže alkohol od Drveta mudrosti

- Nije bila poenta da Aneli dođe neki drugi dan da priča s tobom, nego da priča sad. Došli smo ovde zbog deset piva i deset vina - ubacio se Mateja.

- Meni je sve čarobno, danas smo se filmski poljubili. Eto, daj Bože da se zaljubim. Desilo mi se prebrzo, ali ja verujem u nas - rekla je Slađa.

- Ja sam se na neki način zaljubio u Slađu, prija mi - rekao je Najo.

 - Želimo da pijemo, ako možeš da nas poguraš - kazao je Mateja.

- Večeras ću vam izaći u susret, nagradiću vašu iskrenost - reklo je Drvo.

BONUS VIDEO: