Zbog ovog će Mateja pobeći od Aneli glavom bez obzira: Na istom ISPITU je pala i kod Janjuša!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.09.2024 | 14:20


Ahmićeva se u svakoj sezoni blamira na ovaj način.

Foto: Printskrin/RTV PINK
Zbog ovog će Mateja pobeći od Aneli glavom bez obzira: Na istom ISPITU je pala i kod Janjuša!

Učesnica "Elite 8" Aneli Ahmić odmah na početku ove sezone rijalitija uplovila je u vezu sa Matejom Matijevićem, sa kojim ne prestaje da razmenjuje nežnosti. 

Njih dvoje su sinoć završili zajedno i u krevetu u kome planiraju da nastave da spavaju i svako naredno veče. Međutim, Aneli i Mateja ne razdvajaju se ni danju, pa su se osamili u dvorištu Bele kuće, gde su leškarili pored jezera i mazili se, a onda je Ahmićeva šokirala, ali i dobro nasmejala Mateju.

Foto: printskrin instagram

Mateja Matijević šokiran neznanjem Aneli Ahmić

Naime, ona je Mateji nabrajala mesece u godini, ali nije znala na srpskom jeziku kojim redom idu i kako se pravilo izgovaraju, pa joj je Matijević umirao od smeha.

- Januar, febuar, mart... - nabrajala je Aneli i stigla do juna, pa onda nastavila:

- Sentebar!

Mateja je tad upitao kako stoji sa engleskim, a ona je rekla da je ne ispituje i da će mu pobrojati mesece, te da mu se dalje neće pravdati šta zna, šta ne zna.

Ipak, nije uspela da nabroji, pa čak ni da izgovori pravilno pa je ponovo sve izgrešila.

- Semptembar, mart... Ne mogu zbunim se!

- Blage veze nemaš - zaključilo je Matijević.

Inače, ovo nije prvi put da Aneli nešto odvali i da joj se posle zbog toga svi smeju. 

Dok se u prošloj sezoni zabavljala sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, ona je briljirala u neznanju. Janjuš ju je još dodatno navlačio da se što više izblamira, pa je tako odvalila da je Peru glavni grad Moskve, te da avion leti na visini od 150 kilometara. 

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić svojim odvalama i ranije ostavljala javnost beu teksta

Pošto su svi videli da se pozdravila sa geografijom, ubrzo su shvatili da veze nema ni s matematikom kada je računala koliko je njen bivši suprug davao novca ćerki Nori, pa je tom prilikom izračunala da 10 meseci ima 100 dana, što je izazvalo opšti podsmeh na društvenim mrežama.

Ni što se maternjeg jezika tiče nije ništa bolja zbog čega su je često opominjali i gledaoci tokom telefonskih uključenja u emisije u kojima je tokom leta gostovala. 

Ona se nije obazirala na kritike, već je svima odgovarala da ona tako priča i da ne želi to kod sebe da menja. Međutim, najstrašnije u svemu je što ta njena osobenost nije stvar dijalekta, već elementarnog neznanja i neobrazovanja, pa je tako jedna od njenih prvih upečatljivih odvala kada je kročila u Belu kuću i prvi put se predstavila široj javnosti bila čuvena reč "NIKOJA", kojom je opisala da nema nikakvu školu.

- Nikoju školu sam završila - rekla je tada Aneli u šta su se narednih meseci svi uverili, a taj trend pokazivanja blamantnog neznanja nastavlja i u "Eliti 8".

BONUS VIDEO: