EVO KAKO JE PROTEKAO RAZGOVOR ANE I ANĐELE! Bivše zadrugarke otkrile VELIKU TAJNU ELITE 7, pa BRUTALNO OPLELE po Mioni Jovanović!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.09.2024 | 18:15


Ovo su svi čekali da čuju!

Foto: Republika ilustracija
EVO KAKO JE PROTEKAO RAZGOVOR ANE I ANĐELE! Bivše zadrugarke otkrile VELIKU TAJNU ELITE 7, pa BRUTALNO OPLELE po Mioni Jovanović!

Poznata rijaliti učesnica Anđela Đuričić, nedavno je izazvala pravu buru komentara svojim izjavama o vezi između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Ona je javno iznela tvrdnje da njih dvoje nisu u vezi, uprkos svim spekulacijama i medijskim natpisima.

Printskrin/RTV PINK

Ša i Miona

- Sad su mirni za razliku od prošle sezone - rekla je Ana.

- Pa ma kakvi god da su nisu mi nikakav par - rekla je Anđela, otkrivajući da je situacija između njih dvoje sasvim drugačija nego što javnost pretpostavlja.

- Volela bih da on bude srećan, zaslužio je - rekla je Ana.

- Pa to naravno - rekla je Anđela.

youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Ove izjave dodatno su pokrenule spekulacije o pravoj prirodi odnosa između Ša i Mione. Očekuje se da će ova tema i dalje biti predmet interesovanja javnosti, dok fanovi rijalitija pokušavaju da rasvetle istinu o ovoj intrigantnoj situaciji.

Podsećamo, odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša nedeljama unazad intrigira javnost, te tako milioni gledalaca svakodnevno netremice prate njihovo ponašanje, a sudeći po komentarima, mnogi misle da ova mirna luka u koju su uplovili neće dugo trajati.

Anđela Đuričić je, po svemu sudeći sve vreme pratila ponašanje popularnog para, kako u prethodnoj sezoni, koja je nosila naziv "Elita 7", tako i u novoj sezoni. Da li će se reči popularne crnogorske starlete obistiniti, ostaje nam da saznamo u danima koji su pred nama.

BONUS VIDEO: