JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI 8! Voditelj HITNO ušao u kuću i SAOPŠTIO šok vesti! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 19.09.2024 | 00:10


Veliki šef poslao obaveštenje!

Foto: printscreen/RTV Pink
JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI 8! Voditelj HITNO ušao u kuću i SAOPŠTIO šok vesti! (FOTO)

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'' sa voditeljem Milanom Miloševićem, a atmosfera je napeta zbog najnovijih događaja u rijaliti šou programu. Naime, voditelj je učesnicima pročitao pismo Velikog šefa koje je izazvalo pravu buru emocija.

Prema pismu koje je pročitao Milošević, takmičar Dragomir Mijatov diskvalifikovan je iz rijaliti šou programa i suočava se sa tužbom, kao i novčanom kaznom od čak 50.000 evra. Ovo iznenađujuće saopštenje izazvalo je šok i nevericu među ostalim takmičarima, ali i gledaocima širom zemlje.

- Elito, ovim vas zvaničnp obaveštavam da je Dragomir Mijatov diskvalifikovan i tužen, snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo koje je Milan pročitao za crnim stolom, a nakon što je pročitano pismo Velikog šefa, takmičari su bili u potpunom šoku. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov diskvalifikovan

Inače, Dragomir Mijatov nije jedini koji je danas diskvalifikovan i izbačen sa imanja u Šimanovcima. Naime, učesnica rijalitija "Elita 8", Sara Stijović, takođe je diskvalifikovana je iz daljeg takmičenja, a kako se navodi, uzrok hitnog napuštanja imanja u Šimanovcima je sukob od prethodne večeri sa cimerom Urošem Rajačićem

Da Sara više nije deo rijalitija govori i činjenica da se nedavno uključila uživo na društvenoj mreži Instagram, a kako se može zaključiti po ambijentu, izbačena takmičarka se nalazi kod kuće. Međutim, produkcija se o njenom statusu u Beloj kući nije oglašavala.

BONUS VIDEO: