POBESNELI ŠA PREKINUO PROGRAM ZBOG MIONINE NOVE AFERE! Pukla bruka uživo na Pinku, reper ponovo NAMAGARČEN!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.09.2024 | 10:45


Miona Jovanović opet radi Nenadu iza leđa.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok
POBESNELI ŠA PREKINUO PROGRAM ZBOG MIONINE NOVE AFERE! Pukla bruka uživo na Pinku, reper ponovo NAMAGARČEN!

Sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" bila je posebno uzbudljiva, a pokrenuta je zanimljiva tema, koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući. Naime, Milan Milošević je postavio pitanje Marku Zecu, koji je primetio da ga Miona Jovanović posmatra, kada Nenad Aleksić Ša ne gleda u nju.

Pobesneli reper je odmah reagovao, pa se obratio Zecu i pokušao da ga ponizi, dok je Miona izbegavala da komentariše ovu temu, kao i generalno ukućane, koji mekaju nju i Ša.

- Marko, u kojim situacijama te gleda Miona? - glasilo je pitanje.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ša sedne malo napred, a ona se vrati i gleda me, sada ne znam da li je to slučajno ili šta već - rekao je Marko.

- Nalazim se u jako teškoj situaciji...Šta će on? Blam me je. On je dobar momak, ali se zavozao i zaigrao. Imam mali transfer blama. Ona i ja znamo šta radimo, verujemo jedno drugom skroz - rekao je Ša.

- Šta da kažem? Kao gledam ovo, ono, mislim daj molim te. Primetim i ja kada gledaju u mene i kada pilje u mene, smešno je i ne zanima me, molim te - rekla je Miona.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsetimo, Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša bili su prvi gosti voditelja Danijela Dujkovića Munjeza i Borislava Terzića Terze u radio-emisiji "Amnezija", gde su govorili o svom odnosu i ljubavi. Kako su rekli, uvereni su da ništa u rijalitiju ne može da ih razdvoji.

- Meni se išlo kući, nisam se pronašla sa ovim ljudima. U životu ne bih otišla bez njega i on da ode otišla bih sa njim. Htela sam da odemo u paketu. Prethodne godine mi je bilo lagano, sad me je puklo na samom startu - pričala je Miona.

- Gledamo da što normalnije funkcionišemo... Tek je početak. Ja njoj sad 100% verujem. Kad smo izašli bila mi je drugačija slika, ljudi su stvarno za Mionu i Ša. Telefoni nisu problem, sve je transparentno. Mi smo bili preopušteni i tu nema napinjanja - govorio je reper.

BONUS VIDEO: