BIZARNA PORUKA O ANĐELI ĐURIČIĆ NAPRAVILA LOM U ELITI: Crnogorka urla na sav glas, njeni roditelji doživeli neviđenu BRUKU!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.09.2024 | 13:45


Anđela Đuričić pobesnela zbog poruka koje su dospele u javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BIZARNA PORUKA O ANĐELI ĐURIČIĆ NAPRAVILA LOM U ELITI: Crnogorka urla na sav glas, njeni roditelji doživeli neviđenu BRUKU!

Milana Mima Šarac i Anđela Đuričić danima su u klinču zbog navodnih poruka, koje je Mimas dobila, a u kojima sagovornik tvrdi da se Anđela bavila najstarijim zanatom, ali da je zaštićena, pa da se o tome ne govori previše u Crnoj Gori. Iako se prvo nije previše branila i odgovarala na ove optužbe, sinoć je Anđela burno reagovala i napravila haos u emisiji, nakon čega se kao furija spustila na svoju cimerku, a ostali ukućani su se uključili u diskusiju.

Mima je tvrdila da te poruke postoje, dok je Đuričićeva potencirala kako nikada nije na taj način obrukala svoju porodicu:

- To nije moj profil, deaktiviran je moj fejsbuk profil još odavno - rekla je Anđela.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Jedna devojka mi je rekla da postoji jedna devojka koja je nju podvodila i da se to neće pominjati jer je ona zaštićena u Crnoj Gori - rekla je Mimas.

- Ja sam bitna jer imam porodicu, moja porodica je finansijski jako imućna i ja sam ovde jer želim da zaradim za sebe, da ne uzimam od njih. Odlično se zna iz kakve porodice dolazim, za razliku od tebe. Onu noć kada nisi imala šta da mi kažeš, kao što niko nema za tri godine, takav naslov o meni nikada nije izašao...Krenula si sa Matejom, rekla si da smo imali se**ualni odnos, dečko te je odmah demantovao, pa si udarila na taj način - rekla je Anđela.

- Ja ništa nisam slagala, ja sam tu poruku dobila, to može da bude laž ili ne - rekla je Mima.

- Ja imam porodicu zbog koje mogu do kraja života da živim kao lord, a ti se prodaješ za pet evra - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: