OPERISANI UČESNIK ELITE NAPUSTIO ŠOK SOBU! Stigli prvi rezultati, najbliži preplašeni!


IZVOR: Republika/M. I. - 19.09.2024 | 14:15


Samir Ramović se oglasio iz bolnice.

Foto: instagram.com/printscreen
OPERISANI UČESNIK ELITE NAPUSTIO ŠOK SOBU! Stigli prvi rezultati, najbliži preplašeni!

Samir Ramović je otputovao u Tursku kako bi izvršio transplantaciju bubrega, neophodnu za stabilizaciju njegovog zdravstvenog stanja. Nakon operacije, proveo je noć u šok sobi, ali već sledećeg dana je bio dovoljno dobro da podeli vesti o svom stanju putem društvene mreže Instagram, zahvaljujući se svima koji su brinuli o njemu.

Samirova uspešna operacija i njegovo optimistično raspoloženje nakon nje, predstavljaju važan korak ka njegovom oporavku. 

Foto: printscreen/instagram

Samir Ramović

 

- Dobro sam, izašao sam iz šok sobe, nadamo se najboljem, za sada je u redu sve i ja se osećam dobro - rekao je Samir za Pink.rs.

Podsećanja radi, Samir je nedavno otkrio javnosti da se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Naime, nakon napuštanja imanja u Šimanovcima, Ramovića je zadesila vest da mu je hitno potreban donor bubrega zbog problema sa otkazivanjem oba organa. Međutim, Samir je ubrzo demantovao ove tvrdnje i istakao da mu bubrezi nisu potpuno otkazali, ali da im se funkcija znatno smanjila, te da je neophodna hitna transplantacija kako bi se sprečilo dalje ugrožavanje drugih organa.

Foto: printscreen/RTV Pink

Samir Ramović

Samiru je ujak odlučio da pokloni bubreg, a Ramović se tada oglasio nakon radosnih vesti.

- Dobio sam informacije, ujak će da mi bude donor, pokazalo se sve da može. U ponedeljak idem u ambasadu, a ako Bog da, u sredu će da bude transplatacija. Javio mi se čovek iz Bijeljine, bio je tu do samog kraja, hteo je da bude donor, pa se razočarao jer neće on. Osećam se kao da mi on daje bubreg, do kraja života će biti prijatelj moje porodice - rekao je Samir nedavno.

BONUS VIDEO: