MIONI PRESEO ULAZAK U ELITU! Ša šokirao cimere rečima, Jovanovićka se ovome NIJE NADALA!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 19.09.2024 | 14:45


Miona i ja već imamo čarkice, ali se trudim da ne pravim iste greške, priznao je reper.

Foto: Printscreen/Pink TV
MIONI PRESEO ULAZAK U ELITU! Ša šokirao cimere rečima, Jovanovićka se ovome NIJE NADALA!

Učesnici Elite 8 Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša polako, ali sigurno počinju da se suočavaju sa prvim problemima u rijalitiju, a za sve je opet kriva ljubomora. Naime, Ša je sada Mioni prebacio da neće praviti iste greške ako je uhvati da očijuka sa drugim muškarcima, pa je najavio raskid istog trenutka. 

- Miona i ja već imamo čarkice, ali se trudim da ne pravim iste greške. Ovoga puta ću da prekinem sve što mi ne odgovara, neću da me niko pravi budalom - rekao je reper, a njegove reči su sve šokirale, budući da je do skoro sa Mionom sve bilo med i mleko.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsetimo, sinoćna emisija "Pitanja gledalaca" bila je posebno uzbudljiva, a pokrenuta je zanimljiva tema, koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući. Naime, Milan Milošević je postavio pitanje Marku Zecu, koji je primetio da ga Miona Jovanović posmatra, kada Nenad Aleksić Ša ne gleda u nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Pobesneli reper je odmah reagovao, pa se obratio Zecu i pokušao da ga ponizi, dok je Miona izbegavala da komentariše ovu temu, kao i generalno ukućane, koji mekaju nju i Ša.

- Marko, u kojim situacijama te gleda Miona? - glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ša sedne malo napred, a ona se vrati i gleda me, sada ne znam da li je to slučajno ili šta već - rekao je Marko.

- Nalazim se u jako teškoj situaciji...Šta će on? Blam me je. On je dobar momak, ali se zavozao i zaigrao. Imam mali transfer blama. Ona i ja znamo šta radimo, verujemo jedno drugom skroz - rekao je Ša.

- Šta da kažem? Kao gledam ovo, ono, mislim daj molim te. Primetim i ja kada gledaju u mene i kada pilje u mene, smešno je i ne zanima me, molim te - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: