KARAMBOL U NAJAVI: Majka Darka Lazića ulazi u "Elitu 8" s dečkom i njegovom ZAKONITOM ženom, ona se oglasila, pa sve OBJASNILA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.09.2024 | 15:15


O njihovom učešću u rijalitiju se spekulisalo i ranije.

Foto: Republika.rs, ATAImages, Printscreen
KARAMBOL U NAJAVI: Majka Darka Lazića ulazi u "Elitu 8" s dečkom i njegovom ZAKONITOM ženom, ona se oglasila, pa sve OBJASNILA!

Otkako je osvanula vest da majka popularnog pevača Darka Lazića, Branka Lazić, ima novog emotivnog partnera, posle smrti svog supruga Milana Lazića,  sve u vezi nje i izvesnog Dragana Paunović intrigira javnost. 

Često se spekulisalo da će se njih dvoje zajedno pojaviti u rijalitiju, a sada je te tvrdnje iznela, kako kaže, još uvek zakonita supruga Brankinog dečka Dragana, Slađana Nikolić.

Dragan i ja ulazimo u "Elitu 8" za neki dan, a u rijaliti će ući i Branka Lazić. Zajedno sa nama ući će i jedna pevačica, svi ćemo ući kao gosti u rijaliti - izjavila je za Blic Slađana, pa dodala da se ona i Dragan nisu razveli:

Foto: Društvene mreže, ST/D. KADIĆ, Republika

Branka Lazić i Dragan Paunović uživaju u ljubavi

U braku smo, imamo i dete i želimo da nas Branka ostavi na miru. Draganu Paunoviću sam zvanična supruga. Venčani smo i crkveno, jedno vreme nismo bili zajedno pa smo se pomirili. Odlučili smo da jedan drugome odgovaramo i činimo srećnim i da da ponovo nastavimo da živimo kao porodica. On više nije sa Brankom Lazić. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić često ulazi da peva u Beloj kući

Međutim, Lazićeva majka tvrdi drugačije.

Ona bi možda volela da je tako, ali nije. To nije tačno, ona laže, između mene i Dragana je sve u najboljem redu - poručila je Branka, koja je za Alo demantovala navode da ulazi u rijaliti:

Ne, ne ulazim u Elitu. Ne slušajte šta ta Slađana govori, ona je ludača!

Brankin dečko se takođe oglasio ovim povodom. 

- Jesmo zajedno, da kažem da je sve u redu. Ja sam kao neko ko živi u zemlji članici Evropske unije prijavio Branku kao svoju partnerku da bi mogla da boravi u Beču, ali nismo se venčali. Nama nije bitno venčanje, a ja imam poštovanja prema Branki jer je izgubila muža. Zato nisam išao zbog njene svekrve kod nje u kuću, samo sam bio gost kod Darka i ja to poštujem - zaključio je on za 24.sedam.

BONUS VIDEO: