"PROPALA RIJALITI UČESNICA I ISPUŠENA MUŠTIKLA"! Munjevit odgovor Asmina Durdžića nakon optužbi da mu se DEVOJKA PRODAJE ZA NOVAC!


IZVOR: Republika - 19.09.2024 | 23:20


Skandalozno obračunavanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva
"PROPALA RIJALITI UČESNICA I ISPUŠENA MUŠTIKLA"! Munjevit odgovor Asmina Durdžića nakon optužbi da mu se DEVOJKA PRODAJE ZA NOVAC!

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita 8Aneli ahmić postala je popularna zahvaljujući skandalu koji se dogodio pred Elitu 7. Asmin Durdžić, nekadašnji suprug Ahmićeve i sadašnji partner Stanije Dobrojević, mesecima je u centru pažnje javnosti zbog svoje beskompromisne podrške lepoj Staniji i ozbiljnih osuda prema majci svog deteta, Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U jednoj domaćoj emisiji, pevačica Maja Nikolić oštro je kritikovala Staniju, ističući da je ona poznata samo po svojoj zadnjici, dok ona preferira ljude sa mozgom.

- Volim ljude koji koriste mozak, Stanija je poznata po tverkovanju i zadnjici. Kad se spomene Stanija, odmah se pomisli na zadnjicu - rekla je Maja u REDakciji.

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

Podsetimo, Maja i Stanija žestoko su ratovale tokom učešća u rijalitiju ''Farma''. Maja je Staniju tada optužila da je imala intimne odnose za novac sa njenim prijateljima za 500 evra.

- Ološu, prostitutko, bre, je*** se za 20 evra. Pa moj drug komandir lično mi je pričao da su on i njegov kolega platili da spavaš s njima. Tarifa za njih dvojicu ti je bila 500 evra. Sram te bilo - govorila je Nikolićeva Staniji na "Farmi", a onda joj je straleta uzvratila:

- Nikada me nećeš više nazivati, ni ti, ni bilo ko drugi, prostitutkom, a ovim što si sad rekla, ovom gnusnom laži, pozabaviće se moji advokati. I to odmah da pokrenu tužbu. Pa ti, ženo, pričaš meni da sam prostitutka, a tebe razvlače za 20 evra. Ti si prostitutka, bre! Imam i ja majku i brata, pa i oni ovo slušaju. Nećeš moći više da laješ, neću ti dozvoliti - iz sveg glasa je vikala tada starleta dok su ostali pokušali da je stišaju.

Foto: Instagram.com

Asmin i Stanija

Na ove uvrede munjevitom brzinom odgovorio je Asmin, nazvavši Maju "propalom babom" i ističući da bi trebalo da se fokusira na nešto drugo osim komentarisanja Stanijine zadnjice.

- Propala baba se*a Maja Nikolić, propala pevačica, propala jeba*ica, propala rijaliti učesnica, ispušena muštikla u svakom smislu i onda takva ide da komentariše Stanijinu zadnjicu. Pa ti babuskaro em što nemaš zadnjicu nego nemaš ni mozak po te stare dane, s tim kokošijim mozgom možeš još da kokodakneš koju glupost na "Farmi" jer za ništa drugo i nisi. Matorka sprdačina, eto šta si ti? Da si valjala sad bi negde imala koncerte i pevala, a ne bila komentatorka Stanijine zadnjice u tim poznim godinama - poručio je Asmin za Pink.rs.

Kontroverze u rijaliti svetu

Ovaj sukob nije prvi put da su javne ličnosti iz sveta rijalitija izazvale kontroverze svojim izjavama i postupcima. Stanija Dobrojević, kao jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica na našim prostorima, često je predmet raznih komentara i kritika, ali je uvek imala podršku svog partnera Asmina Durdžića.

BONUS VIDEO: