ZOLA UHVAĆEN SA DRUGOM U ŠVAJCARSKOJ U HIT IZDANJU! Čeka dete sa Miljanom Kulić, a ovako se baškari napolju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.09.2024 | 09:45


Sve je isplivalo na videlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA UHVAĆEN SA DRUGOM U ŠVAJCARSKOJ U HIT IZDANJU! Čeka dete sa Miljanom Kulić, a ovako se baškari napolju!

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola dospeo u središte interesovanja javnosti kada se saznalo da je on otac deteta koje nosi Miljana Kulić, a zatim i zbog ispovesti njegovog prijatelja koji je obelodanio da je on u Švajcarskoj zapravo sa drugom devojkom.

Foto: Instagram printscreen

Lazar Čolić Zola sa drugom u Švajcarskoj

 

Naime, sada su isplivale informacije o aferama koje Zola ima, a koje na sve načine pokušava da sakrije, budući da se Kulićka nada da će u jednom trenutku opet sa njim da bude u stabilnoj vezi. 

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić sada čekaju dete

 

Lazar se sada oglasio na društvenim mrežama u vidu video snimka nastalog upravo u Švajcarskoj, ali je na spornom snimku sa drugom koji dugo tamo živi, a devojku nije želeo svakako da snima za društvene mreže. 

Podsetimo, Miljanina majka Marija Kulić nije nimalo srećna zbogt trudnoće svoje ćerke, te je rekla da će da tuži Zolu.

Foto: ATA Images

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić sada čekaju dete

 

- Dobro sam se aspitala sam se ja već svugde. Koristeći psihički nestabilnu osobu i praviti joj dete jeste krivično delo. Sve mere sam preduzela i njemu već u četvrtak ide krivična prijava sa timom advokata iz Beograda - napisala je Marija.

U isto vreme, u domaćoj popularnoj emisiji, pevačica Maja Nikolić nedavno je napustila program nakon što se uključio bivši zadrugar Lazar Čolić Zola.

- Ti si meni na Zadrugoviziji rekla da ovakve ljude poput mene treba da se stave na ražanj i da se okreću - rekao je Zola Maji.

- Moje šale mogu da razumeju hiperinteligentni ljudi, a ti izgleda nisi došao ni do prvog razreda. Ti si varao ženu koja je pila lekove zbog tebe - rekla je Maja besno.

Zola je u pomenutoj emisiji odgovorio i na glasine o njegovoj vezi sa devojkom u Švajcarskoj, naglasivši da je on u Švajcarskoj kod prijatelja. Takođe je otkrio da je primio poruku od Marije Kulić, koja je iznela uvredljive reči o trudnoći ćerke Miljane Kulić, što je bio povod za prekid njihove veze.

BONUS VIDEO: