NIJE DOBRO, KRVARI! Procurile nove informacije o stanju trudne Miljane Kulić!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 20.09.2024 | 19:45


.Takmičarka "Elite 8" u teškom stanju!

Foto: republika.rs
NIJE DOBRO, KRVARI! Procurile nove informacije o stanju trudne Miljane Kulić!

Društvene mreže ponovo su uzburkane zbog novih informacija koje je Miljana Kulić podelila sa svojim pratiocima. Naime, Miljana je saopštila da joj je ustanovljena vanmaterična trudnoća nakon što se vratila sa pregleda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola

Vanmaterična trudnoća je situacija kada se oplođeno jaje implantira izvan materice, obično u jedan od jajovoda. Jajovodi su cevi koje povezuju jajnike sa matericom. Ako se jaje zaglavi u njima, neće se razviti i vaše zdravlje može biti ugroženo ako se trudnoća nastavi.

Ova vest izazvala je brojne reakcije, a jedan od korisnika je čak javno izneo jezive tvrdnje koje su dodatno podgrejale diskusiju na društvenim mrežama.

Foto: Instagram, Shutterstock

Miljana Kulić

Majčina reakcija na trudnoću

Miljanina majka Marija Kulić takođe se oglasila povodom ove situacije, izražavajući bes zbog ćerkine trudnoće. Na svom Instagram profilu, Marija je jasno stavila do znanja da neće učestvovati u odgajanju deteta, ističući svoje zdravstvene razloge kao osnovu za takvu odluku. Njene reči izazvale su brojne reakcije, a posebno je zapažena izjava da neće dozvoliti da briga o detetu padne na njena leđa, naglašavajući da je već dovoljno toga uradila za svoje ćerke i unuke.

Foto: ATA Images

Miljana i Marija Kulić

Reakcija javnosti

Ovakav razvoj situacije izazvao je podeljene reakcije javnosti, a komentari na društvenim mrežama odražavaju različita mišljenja o celokupnoj situaciji. Pored podrške koju su neki izrazili prema Miljani, javljaju se i skeptici koji sumnjaju u istinitost informacija i iznose svoje teorije zavere.

Podsetimo, Miljana Kulić je javnosti postala poznata kao učesnica rijaliti programa "Zadruga" gde je saznala da je trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je podržao njenu odluku da zadrži trudnoću. Ova vest izazvala je brojne kontroverze i rasprave, a sada sa novim informacijama, situacija postaje još kompleksnija.

U svetlu ovih novih informacija, javnost ostaje podeljena po pitanju podrške i stavova o trudnoći Miljane Kulić. Ova situacija nesumnjivo će i dalje biti predmet žustrih rasprava i komentara na društvenim mrežama, dok će sam razvoj događaja dodatno oblikovati percepciju javnosti o ovoj temi.

BONUS VIDEO: