ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA UŽIVO U PROGRAMU! Gastoz napokon dobio ono što želi, sledi DRAMA!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.09.2024 | 11:15


Gastoz je ipak privukao Anđelinu pažnju.

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/RTV Pink Official
ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA UŽIVO U PROGRAMU! Gastoz napokon dobio ono što želi, sledi DRAMA!

Anđela Đuričić se od samog početka "Elite 8" dopala Nenadu Marinkoviću Gastozu, koji na sve načine pokušava da privuče njenu pažnju, pa je neprestano zove na čaj, ali ga ona odbija. Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Anđela je jasno stavila Gastozu do znanja da nije njen tip, ali da joj je simpatičan i da su joj njegove šale zanimljive. On je iskoristio priliku da joj udeli još neki kompliment, a Đuričićeva nije skidala osmeh sa lica dok je stajala pored njega:

- Kako komentarišeš to što je Anđela rekla da si najlepši dečko u kući? - pitao je novinar.

- Pa meni to zaista prija, ona je prelepa devojka i uspeo sam da je malo otopim. Ona svaki put kada prođe pored mene trudi se da mi bude simpatična. Nasmeje se ponekad, baci neku foru, mene je uvredila kad me je nazvala mentolom ali je stvarno u šali to rekla i sad smo ponovo dobro - rekao je Gastoz.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ja sam rekla da mi je simpatičan i okej dečko, ništa više od toga. On mene zaista ne zanima u tom nekom smislu, ne zanima me da mu budem u bilo kakvoj temi, znam samo da je simpatičan zbog nekih forica, ali meni to zaista ne treba i to me ne interesuje - dodala je Anđela.

Inače, Gastozov ulazak u "Elitu 8" izazvao je najviše pažnje kako među fanovima rijalitija, tako i među učesnicima u Beloj kući.

Ni Anđelin povratak "na mesto zločina", gde je u "Zadruzi 6" rasturila brak Ane Ćurčić i Zvezdana Slavniča, nije bio manje zapažen.

Iako svojim šarmom može da privuče svaku cimerku, Nenad Marinković je odlučio da krene prema "neosvojivoj Crnogorki" koju je vremenom ipak uspeo da smekša.

Njegove reakcije su izazvale interesovanje javnosti i podstakle spekulacije o njihovom odnosu. Svima je zanimljiv detalj da je Gastoz nedavno proveo neko vreme u zatvoru, dok je i Đuričićkin bivši poznat po tome što je svojevremeno bio na robiji.

BONUS VIDEO: