UKUĆANI POSMATRALI VRELU AKCIJU MIONE I ŠA, PEVAČICI OTKAZALE KOČNICE! Zbog ovoga želi kući!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.09.2024 | 11:15


Miona je obećala da neće biti intimna pred kamerama ponovo, a onda je procurio snimak iz spavaće sobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UKUĆANI POSMATRALI VRELU AKCIJU MIONE I ŠA, PEVAČICI OTKAZALE KOČNICE! Zbog ovoga želi kući!

Učesnici popularnog rijalitija "Elite 8", Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, izazvali su veliku pažnju javnosti svojim razmenjivanjem nežnosti pod pokrivačem u spavaćoj sobi, dok su ostali ukućani posmatrali njihovu intimu. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su bili primećeni kako razmenjuju nežnosti ispod pokrivača, što je izazvalo burne reakcije kod ostalih učesnika rijalitija. Njihova bliskost i intimnost su postali glavna tema razgovora među ukućanima, dok su gledaoci sa nestrpljenjem pratili razvoj događaja.

Kako je Miona, prilikom ulaska u ovu sezonu rijalitija, izjavila da neće ponovo biti intimna pred kamerama, svi su se zapitali da li je Jovanovićeva opet pogazila svoju reč ili do vrele akcije konkretno nije došlo. POGLEDAJ GALERIJU

Nekadašnja prijateljica Nenada Aleksića Ša, Mina Vrbaški, gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je nikad brutalnije komentarisala ponašanje repera:

- On gleda samo sebe, samoživ je, bezobrazan je, nema osećaj da to nekoga boli, kao što je mene bolelo, njega očito nije bilo briga. Koliko sam stvari krila i kada su bile devojke tu i neke veze. Nije varao Vanju, bila je neka scena kada smo bili da se tetoviramo. Nisam imala kako da odem kući, ostala sam jako dugo da se tetoviram i ja sam pitala Vanju: "Je l' problem da me Ša odveze?", ona je rekla da nije. Kada se to desilo, ja sam otišla do njega, a on mi je rekao: "Ne mogu, evo ti 50 evra, pravi mi haos i problem", kao tukli su se. Problem je ja mislim u njemu - prokomentarisala je Mina.

BONUS VIDEO: