KARIĆ MUVAO SLAĐU PORŠELINU! O njihovim PREPISKAMA bruji javnost, Stefan priznao sve detalje!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.09.2024 | 14:15


Stefan Karić je otkrio kompletnu istinu o njegovom odnosu sa Slađom Lazić Poršelinom.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić
KARIĆ MUVAO SLAĐU PORŠELINU! O njihovim PREPISKAMA bruji javnost, Stefan priznao sve detalje!

Sinoć su se u "Eliti 8" održale još jedne nominacije, kako to obično biva subotom u rijalitiju, a ukućani su najpre birali između dvoje potrčaka, Slađe Lazić Poršeline i Nikole Škatarića. Oni su ih redom komentarisali, pa poslali Nikolu u izolaciju, a Stefan Karić je tokom nominacija otkrio informaciju, koja je iznenadila mnoge, kako takmičare, tako i gledaoce.

Naime, on je priznao da se dopisivao sa Slađom, što je nju nasmejalo, pa nije isključeno da će u rijalitiju preći na sledeći korak, odnosno, ozvaničiti vezu:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Karić

 

- Nikola je jako dobar momak, ja sam ga posmatrao i mislim da nije kvarna osoba. Što se tiče Slađe, mi smo se malo dopisivali na Instagramu. Ona je neko ko je dobar čovek. Ostavljam Škatarića - kazao je Karić.- kazao je Karić.

Inače, Slađa i Najo su tokom nominacija odlučili da porazgovaraju, a ona je na sve načine pokušavala da iznudi pomirenje, dok ju je on samo dodatno "hladio". Podsetimo, oni su se tokom prethodne žurke poljubili i uplovili u ljubavni odnos, koji se vrlo brzo završio, s obzirom da Najo ne može da zamisli budućnost kraj devojke poput Slađe, što joj je otvoreno i rekao. Po svemu sudeći, Poršelina ne želi da odustane od njega i odlučila je da ga ubedi u suprotno:

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Lazić i Nikola Škatarić

 

- Zamisli kad izađemo, pa imamo se*s 24h dnevno na plaži negde - kazala je Slađa.

- Nada poslednja umire - kazao je Škatarić i smejao se na sav glas njenim idejama.

- Samo ti tako govori. Možeš i da me blokiraš, ali ja ću tebe da nađem - rekla je Slađa.

BONUS VIDEO: