STRAVIČNO! Miljana UCENJUJE Zolu ABORTUSOM - uputila mu JEZIVE REČI, evo šta se dešava sa BEBOM!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.09.2024 | 04:00


Miljana Kulić prešla svaku moguću granicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STRAVIČNO! Miljana UCENJUJE Zolu ABORTUSOM - uputila mu JEZIVE REČI, evo šta se dešava sa BEBOM!

Popularna učesnica rijalitija "Elita 8", Miljana Kulić, nedavno je iznenadila javnost sa saopštenjem da je ponovo trudna, i to sa svojim bivšim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom.

Ovo iznenađujuće otkriće dolazi nakon turbulentne veze ove dvoje rijaliti učesnika, koja je bila popraćena mnogim javnim raspravama i dramatičnim situacijama. Miljana je potvrdila vesti o trudnoći u javnom obraćanju, ističući da je veoma srećna zbog novog životnog poglavlja koje je pred njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8

 

Vest o Miljaninoj trudnoći izazvala je različite reakcije javnosti. Dok su neki izrazili podršku i čestitali joj na novom životnom izazovu, drugi su izrazili zabrinutost zbog njene veze sa Zolom, imajući u vidu njihovu burnu prošlost. Ipak, Miljana je istakla da je odlučna da se posveti majčinstvu i da će učiniti sve što je potrebno kako bi se pripremila za dolazak bebe.

Međutim, Miljana je odlučila da krene sa laganim ucenama, bar po komentarima koji se kreću društvenim mrežama. Naime, kako Zola prošle noći nije ušao u rijaliti, što je ona očekivala, odlučila je da ga ucenjuje da će abortirati:

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Budem li još jednom prokrvarila kraj, ja da se stresiram više neću, nekog boli k*rac, da dozvoli da se ja stresiram ali neće više, odlučila sam, nema više, da je poslednji, neću da mi se smeju više ljudi - poručila je Miljana u razgovoru sa cimerima iz Bele kuće. 

BONUS VIDEO: