SKANDALČINA! Novi takmičar Elite 8 SLAGAO NACIJU - pojavile se ŠOK FOTKE iz zatvora! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/O. B. - 23.09.2024 | 02:00


Luka Vujović prećutao bitnu stvar!

Foto: Instagram.com
SKANDALČINA! Novi takmičar Elite 8 SLAGAO NACIJU - pojavile se ŠOK FOTKE iz zatvora! (GALERIJA)

Novi takmičar rijalitija ,,Elita 8" Luka Vujović ušao je u subotu uveče i gledaocima se predstavio kao biznismen, koji je ostavio buran život iza sebe, a preko trnovitog puta došao je do velikog uspeha. 

On je u studio otkrio detalje o svom životu, a mnogi ga već smatraju za velikim zavodnikom u rijalitiju. Međutim, na društvenoj mreži su se pojavile fotografije, na kojima se tvrdi da je Luka Vujović bio uzatvoru, te da je zaboravio ili nije hteo da iznese detalje o svom životu pred kamerama. 

Naime, na fotografijama se navodi da je Luka bio u nemačkom zatvoru, jer je upao u loše društvo, ali da generalno nije takav, te da ga mnogi pamte po boljim izdanjima. 

POGLEDAJ GALERIJU

Voditeljka Ana Radulović najavila je novog učesnika Elite 8. Ona je najavila Luku Vujovića, koji je odmah ušetao u studio.

- Mnogo mi je drago što ću biti deo ove ekipe. Meni je sve novo iskustvo, ali sam ubeđen da ću dobro da se snađem - rekao je on u studiju Pinka. 

Foto: RTV PINK printscreen

Luka Vujović Elita 8 Zadruga

 

- Ivana i ja smo bile bliske drugarice i ona se meni poveravala o svim svojim ljubavnim avanturama i aferama, pa mi je isto tako rekla i da je bila sa starijim zauzetim čovekom, s kojim je imala s*ks. Nije problem što je ona imala s*ks, već to što je ona tog zauzetog čoveka kasnije ucenjivala za novac, govoreći mu da će kompletnu istinu o aferi da kaže njegovoj partnerki, što je mene šokiralo i nisam nikada htela da se petljam u te njene "mutne" radnje - priča Lukina drugariaca za Pink.rs i dodaje:

- Takođe, ono što znam jeste da je u više navrata imala intimne odnose sa nekim muškarcima da bi joj oni platili piće, tj. da bi imala besplatno piće na splavovima, toliko o njoj, ne bih dalje, mislim da je svima jasno o kakvoj devojci je reč.

BONUS VIDEO: