SADA JE SVE JASNO, ZOLA PROGOVORIO O STARIJIM SITUIRANIM DAMAMA: Javno im se obratio, pa RAZREŠIO MISTERIJU o poslu ŽIGOLA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.09.2024 | 18:45


Čeka se Miljanina reakcija na nove informacije.

Foto: printskrin instagram
SADA JE SVE JASNO, ZOLA PROGOVORIO O STARIJIM SITUIRANIM DAMAMA: Javno im se obratio, pa RAZREŠIO MISTERIJU o poslu ŽIGOLA (FOTO)

Dok je Miljana Kulić, koja je nedavno otkrila da je ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom i da se radi o rizičnoj trudnoći u "Eliti 8", on je zapalio u Švajcarsku odakle svakodnevno niže iznenađujuće objave.

Prvo je javno otkačio trudnu Miljanu, zatim su se pojavile aluzije na njegovu ženidbu tamo, a sada je počeo da pozdarvlja starije situirane gospođe iz čega se može svašta zaključiti.

- Pozdrav za sve bakute u Cirihu, koje imaju fine kućice - pokušao je da bude duhovit rijaliti učesnik, koji po ko zna koji put prolazi sa Miljanom Kulić kroz istu situaciju.

Foto: printskrin instagram

Lazar Čolić Zola kao da sve radi u inat Kulićima

Naime, mnogi misle da je ovo Zolin odgovor Miljani zbog njenih nedavnih navoda da on u Švajcarskoj radi kao žigolo. On je već imao odgovor na njene reči koje je ispričala uživo u emisiji o njemu, koji su gotovo svi protumačili kao sprdnju, ali očito da ga je to toliko pogodilo, pa nastavlja da provocira, zbog čega je sve više onih koji više ne mogu da isprate šta je u ovom slučaju istina, a šta šala. 

Prvo je objavio fotografiju sa starijom ženom i odgovorio na prozivke da je žigolo i da ga starije gospođe izdržavaju:

- Zezaju me devojke i žene, luda baba upropasti mene - odgovorio je Zola na Miljanine optužbe da je žigolo.

Sada je otišao korak dalje pa je pozdravio sve starije dame koje su imućne, aludirajući na to da nije samo jedna, već da ih ima više. 

Kako je otkrila u programu, Miljanu je od svega najviše pogodilo to što su Zoli navodno na prvom mestu pare, pa onda sve ostalo, dok on zbijajući šale sa ozbiljnim temama nastoji da relativizuje ceo problem.

BONUS VIDEO: