ZLATA PETROVIĆ RAZVEZLA JEZIK O SINU: Prvi put nakon ulaska u Elitu pevačica otkrila ISTINU iz porodičnog doma!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.09.2024 | 14:15


Zlata Petrović bez zadrške progovorila o devojkama iz rijalitija.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ZLATA PETROVIĆ RAZVEZLA JEZIK O SINU: Prvi put nakon ulaska u Elitu pevačica otkrila ISTINU iz porodičnog doma!

Mladi takmičar Jovan Pejić privukao je veliku pažnju javnosti od samog početka takmičenja "Elite 8". Osim što je sin poznatih ličnosti, voditelja Zorana Pejića Peje i pevačice Zlate Petrović, Jovan je svojom pojavom i ponašanjem ostavio snažan utisak na publiku.

Nakon Jovanovog ulaska u "Elite 8", njegova majka Zlata Petrović se oglasila za domaće medije, dajući svoje viđenje Jovanovog dosadašnjeg učešća u takmičenju. Njen komentar privukao je dodatnu pažnju javnosti i pokrenuo nove diskusije o Jovanovom napretku u takmičenju.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Zlata Petrović i njen sin Jovan Pejić

 

- Moju podršku je uvek imao, ima je i imaće je. Za sada sam zaista zadovoljna, sviđa mi se njegovo ponašanje, to je pravi Jovan. Kakav je kod kuće, takav je uglavnom i unutra - priča Zlata za Pink, a potom se dotakla i devojaka koje se vrte oko njenog sina: 

- Ja za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović i njen sin Jovan Pejić

 

- Upravo sam to gledala. Jovan nije neko ko se svađa i nisam ga do sada viđala u takvim izdanjima. On je neko ko itekako zna da se izbori za sebe na jedan normalan i kulturan način, kao što je to slučaj i sada. Ja ću sada prvi put upoznati svoje dete u smislu tih svađa i branjenja, zapravo i on će sebe sada prvi put upoznati, jer se nikada nije nalazio u takvim situacijama do sada u životu.

BONUS VIDEO: