MOMENTALNA ODLUKA PRODUKCIJE! Odmah stupa na snagu, učesnici PREBLEDELI zbog pisma (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 23.09.2024 | 17:50


Gastoz pročitao poruku produkcije!

Foto: printscreen/RTV Pink
MOMENTALNA ODLUKA PRODUKCIJE! Odmah stupa na snagu, učesnici PREBLEDELI zbog pisma (FOTO)

Takmičari u rijaliti programu "Elita 8" dobili su zadatak da iznesu svoje mišljenje o tome ko je najveći folirant u kući. Vođa Nenad Marinković Gastoz pročitao je pismo Velikog šefa u kome se svim učesnicima nalaže da izaberu po tri osobe koje smatraju najvećim folirantima, uz obrazloženje njihovog izbora. Ova situacija izazvala je dosta uzbuđenja i spekulacija među takmičarima, ali i kod publike koja sa nestrpljenjem očekuje ishod ove neobične nominacije.

Foto: printscreen/RTV Pink

Pismo Velikog šefa

- Draga Elito, ​Vreme je da čujemo ko je po vama najveci folirant u Eliti!  Neka svako od vas ustane I kaže ime tri ucesnika koji su po njemu najveci foliranti.  Morate obrazloziti svoje misljenje i navesti razloge zbog kojih ste se odlucili na takav izbor. Ne možete navesti sebe, morate navesti tri  osobe koje su po vama najveci foliranti, a odgovori da ne znate I slično su neprihvatljivi.  Sada je vreme da počnete I da čujemo ko će i zbog cega poneti titulu najveceg foliranta. Pozdrav, Veliki sef - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Nenad Marinković Gastoz.

Foto: printscreen/RTV Pink

Gastoz čita pismo Velikog šefa

Ova situacija izazvala je napetost među takmičarima, ali i kod publike ko sada ima priliku da učestvuje u odabiru najvećeg foliranta. Nenad Marinković Gastoz istakao je da je ovo prilika da čuju mišljenje svakog takmičara i da se napravi jasan izbor. Pitanje je ko će na kraju poneti titulu najvećeg foliranta i kakve će posledice ova nominacija imati na dalji tok takmičenja.

Nakon što su takmičari dobili zadatak, Veliki šef je poslao poruku da i publika ima pravo da glasa. Ovo je dodatno uzburkalo situaciju i postavlja pitanje kako će publika reagovati na ovu neobičnu nominaciju. Sada, pored takmičara, i publika ima priliku da izrazi svoje mišljenje i da utiče na ishod ove neobične situacije.

BONUS VIDEO: