MILJANA KULIĆ DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Saznalo se za Mariju, usledio ŠOK u Beloj kući! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 24.09.2024 | 09:15


Evo kada Marija Kulić ulazi na imanje u Šimanovce!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA KULIĆ DOBILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Saznalo se za Mariju, usledio ŠOK u Beloj kući! (VIDEO)

Rijaliti zvezda Marija Kulić, majka kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim mogućim ulaskom u rijaliti "Elita 8". Iako se očekivalo da će se useliti već prve večeri, to se ipak nije dogodilo. Umesto toga, Marija provodi vreme sa unukom Željkom, a nedavno saznala je i vest o Miljaninoj trudnoći, što ju je navelo na odluku da se pod hitno ponovo nađe na imanju u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/Pink TV

Marija Kulić ulazi u Elitu 8

Nagađanja o Marijinom ulasku u rijaliti već su počela da kruže, a sama Miljana je izgleda saznala za ovu informaciju iz spoljnog sveta. Naime, tokom jedne rasprave za crnim stolom, Miljana je otkrila da će njena majka uskoro ući u rijaliti, što je izazvalo burne reakcije među takmičarima.

- Je l' te nije sramota od moje majke, koja će da uđe uskoro? - pitala ga je ona.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija ulazi u Elitu 8 zbog Miljanine trudnoće

- Tvoja majka zna koliko se ti ložiš na mene - uzvratio joj je Gastoz, a sve pogledajte u snimku.

Podsećanja radi, očekuje se da će Marija Kulić večeras gostovati u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink, gde će govoriti o trudnoći svoje ćerke i otkriti svoje stavove o svemu što se dešava u rijalitiju "Elita 8". Ova emisija će svakako privući pažnju gledalaca, jer se očekuje da Marija otvori brojne teme koje intrigiraju javnost.

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija i Miljana Kulić u zategnutim odnosima

Inače, učesnica "Elite 8" koja je po ko zna koji put ostala u drugom stanju, ovoga puta bila je rešena da svom sinu Željku rodi brata ili sestru, ali po svemu sudeći, ta želja joj se nikada neće ostvariti. Ukoliko je zaista u pitanju vanmaterična, šanse da ponovo ima bebu su veoma male.

BONUS VIDEO: