MILJANA NIJE VIŠE SPOSOBNA DA RAĐA: Marija plače, pije lekove i krivi sebe za sve!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 24.09.2024 | 09:45


Vanmaterična trudnoća je uništila!

Foto: ATA Images
MILJANA NIJE VIŠE SPOSOBNA DA RAĐA: Marija plače, pije lekove i krivi sebe za sve!

Miljana Kulić neće moći da rađa nakon četiri abortusa i jedne vanmaterične trudnoće, a Marija ne zna kako da joj kaže bolnu istinu. Učesnica "Elite 8", koja je po ko zna koji put ostala u drugom stanju, ovoga puta bila je rešena da svom sinu Željku rodi brata ili sestru, ali po svemu sudeći ta želja joj se nikada neće ostvariti. Ukoliko je zaista u pitanju vanmaterična trudnoća, šanse da ponovo ima bebu su veoma male.

Foto: ATA Images

Miljana ponovo zatrudnela sa Zolom, Marija se šokirala

- Miljana Kulić je u velikom problemu, ali ona ništa još uvek ne zna zato što je i produkcija i Marija štede koliko god mogu da ne bi napravila haos u "Eliti". Ova trudnoća sa Zolom je za nju najlepša stvar koja je mogla da joj se desi posle trudnoće s malim Željko. Zapravo je to za nju i veća sreća jer ju je stiglo kajanje posle silnih abortusa koje je godinama imala. Miljana ovo vidi kao poruku od boga da ima još jednu priliku da rodi dete, a ne da ga ubije, kao što je pre radila - počinje izvor blizak Rijalitiju i porodici Kulić, pa nastavlja dalje:

- Marija je pričala s lekarom koji je pregledao Miksi i on joj je sve rekao bez ustezanja. Ona je van sebe otkako je pričala s lekarima koji rade na Miljaninom slučaju. Oni su gledali njene nalaze koji su mnogo loši. Posle svega što je prošla i što je uradila svom telu, male su šanse da će moći da dobije bebu više ikada. Ova vanmaterična je kraj i nema dalje. "Moja ćerka je kažnjena posle svega što je uradila. Ja sam kriva jer sam je nagovarala na kiretaže i abortuse. Imala bi do sada troje dece. Ne znam šta da kažem, osim da je ovo kazna od boga", jadikovala je Marija. 

Foto: Republika, ATAImages

Mariji se slošilo zbog Miljane

- Četiri kiretaže će je koštati mnogo. Ona nije smela da pomisli da ostane trudna neko vreme. Vantelesna je bila i očekivana posle toliko mučenja materice i celog organizma. Marija je na lekovima jer ne zna kako da joj saopšti, plaši se da će Miljana da digne ruku na sebe. Videli ste da ona gaji sve nade da će ponovo biti sa Zolom ako s njim dobije dete. Čak je i on sad dao zeleno svetlo da se ta beba rodi i da nikako ne abortira.  Ovo će za Miljanu biti poslednja lađa koja tone u vezi sa Zolom i bebi koja bi ih spojila zauvek. Neće biti dobro kada bude saznala kolike su šanse da ponovo rodi - završava izvor blizak Kulićima.

BONUS VIDEO: