SRAMNO I JADNO! Terza javno prevario TRUDNU VERENICU! Ščepao Sofiju, pao najsočniji POLJUBAC! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.09.2024 | 09:45


Bori popustile kočnice, pa se prepustio strastima!

Foto: printscreen/RTV Pink
SRAMNO I JADNO! Terza javno prevario TRUDNU VERENICU! Ščepao Sofiju, pao najsočniji POLJUBAC! (GALERIJA)

Borislavu Terziću Terzi su sinoć potpuno popustile kočnice tokom žurke u "Eliti 8". Naime, Terza je malo više popio i zaboravio na svoju trudnu verenicu Milicu Veličković, koja svakodnevno prati dešavanja iz rijalitija. Bora je privukao atraktivnu Sofiju Janićijević u dvorištu i krenuo da je ljubi u glavu pred Slađom Lazić Poršelinom.

Nakon nekoliko trenutaka, Terza je poljubio i u usta pred Poršelinom, koja je ostala šokirana. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu tokom koje je ona ostala u drugom stanju, što ih je još više zbližilo.

Ubrzo po izlasku iz rijalitija usledila je veridba, a samo nekoliko dana nakon što je Milica ispratila Terzu u novu sezonu u koju je, prema sopstvenom priznanju, ušao kako bi njima i detetu koje je na putu rešio stambeno pitanje, pao je na šarm Sofije Janićijević.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Veličkjović ne zna šta da radi

Milica se nedavno oglasila nakon novih Terzinih poteza.

- Ne znam u kom svetu on misli da bih ja odobrila to njegovo, kako on kaže, druženje sa vernicom ili sa bilo kojom drugom devojkom i da mi ne smeta. Jako mi je žao što mu ljudi skreću pažnju da sam ja kući trudna i da mi nabija stres, a on to ne shvata ili ne želi da shvati. Ne znam zaista gde je nestala ta empatija prema bar bebi, ako je već prema meni nema - ispričala je Milica za Pink nedavno.

BONUS VIDEO: