ŠOK! KRISTIJAN UVODI SINA OLIVERA MANDIĆA U "FARMU 8": Ovo mu je najveća ŽELJA, Kristini najavio PRELJUBU?! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / M. P. - 25.09.2024 | 11:20


Golubović otvorio dušu pred ulazak u popularni rijaliti!

Foto: Republika/Goran Doljančević
ŠOK! KRISTIJAN UVODI SINA OLIVERA MANDIĆA U "FARMU 8": Ovo mu je najveća ŽELJA, Kristini najavio PRELJUBU?! (VIDEO)

Kristijan Golubović, budući učesnik "Farme 8", pojavio se danas na lekarskom pregledu za takmičare i prekinuo intervju Sneže Kušadasi, koja takođe ulazi u rijaliti. Kristijan je otkrio da se Kristini Spalević ne dopada što flertuje sa devojkama.

- Ja ne znam drugačije, osim malo cici-mici. Ona je rekla da nema ni toga. Ja sam takav, to je moj duh. Ona zna, ja sam sa njom dva sina dobio prevarivši ženu i ćerku kod kuće. Desila se ljubav. Hvala Bogu da imamo nešto više od rijaliti-veze. Evo pitaju me Terzu. Sofiju boli briga što je Milica trudna. A kad ona bude trudna, nek se pita da li će nju da ostavi kao ovu Milicu. To je karma. Sad ja ne mogu da očekujem da se i meni nešto ne desi tako. Ja sam nemoralan, ne mogu da pričam o moralu. Ali da sam normaln, osudio bih Terzu. Trebalo je da sačeka devet meseci. Apstinencija devet meseci, bar je ispoštuj tih devet meseci. Kao sad je on veliki mangup - rekao je Kristijan, pa progovorio o "Farmi 8":

Foto: Republika/Goran Doljančević

Kristijan osudio Terzu

- Pitao me je Željko koliko ću ovog puta izdržati. Moram da kažem da sam najplaćeniji. Moram to da opravdam. Ne mogu svaki put diskvalifikaciju. Dolazi Maja Nikolić, Jelena Golubović, ja volim jake igrače. Biće miks. Jelena uvek može da pobedi jer je takva... Ali eto, desi se sad neka "Kasandra" priča. Jadna Milica, ostavio je Terza, prevario, nema za garsonjeru, onda bakice plaču pored ekrana, cuckaju poruke. Eto, ona pobedi kvalitet... Ja sam se čudio, izgubim od nekih... Kao, šta će Kristijanu lova, on ima sve u životu. To je tačno, ali šta je sa onim što pružam u rijalitiju? - dodao je Golubović.

- Predložio sam produkciji da uđe sin Olivera Mandića, jako je interesantan tip. Ima Oliverovu dušu i stil, a izgled Željka Mitrovića, onako kosicu. Dorćolac je on. Svira gitaru, uživam sa njim. To je smešan lik. Prvo se uplašio da ne ide unutra, nikad nije bio pred kamerama. Čak ni ljudi u komšiluku ne znaju da mu je sin. Ni Oliver ne voli da kaže da mu je sin, pravio je neka sr*nja. Oliver je poseban, sin je uhvatio tu notu. Želi da se pokaže, ali samo da se gurne. Ja sam mislio da ga dovedem, da imamo jednog muzičara - otkrio je Kristijan.

Foto: Republika

Oliver Mandić

BONUS VIDEO: