ANĐELA ĐURIČIĆ BI KOD GASTOZA U KREVET! Uvijala se pored njega usred emisije, evo šta su se dogovorili (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.09.2024 | 15:45


va otvorenost i iskrenost u razgovoru između Gastoza i Anđele privukla je pažnju slušalaca, jer su oboje bili spremni da otvoreno govore o svojim osećanjima.

Foto: prinskrin
ANĐELA ĐURIČIĆ BI KOD GASTOZA U KREVET! Uvijala se pored njega usred emisije, evo šta su se dogovorili (FOTO)

U toku emisije "Radio amnezija", voditelji Borislav Terzić Terza i Danijel Dujković Munjez ugostili su Anđelu Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza Gastoza, koji su otvoreno govorili o svom odnosu. Gastoza je upitan da li gaji simpatije prema Anđeli, na šta je odgovorio da mu se ona dopada, ističući da se prema njoj ponaša kao prema dami, jer smatra da to zaslužuje. Zanimljivo je što je naglasio da bi Anđela izgubila svoju privlačnost da je odmah pala na njegove reči, dok je ona priznala da je bila pregruba prema njemu, ali da se sada oseća prijatno u njegovom društvu.

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Da, dopada mi se Anđela. Meni je simpatično što je ona malo probila barijeru, ja se prema njoj ponašam kao prema dami jer ona to zaslužuje. Meni ovo odgovara, ona da je pala na prve, tri četri rečenice meni ne bi bila zanimljiva - rekao je Gastoz.

 

U nastavku razgovora, Munjez je postavio pitanje Anđeli da li bi išla u hotel da je bila omiljena, na šta je ona odgovorila potvrdno, dodajući da bi iskoristila tu mogućnost, dok bi Gastoza spavao na kauču.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić

 

Pa bi što ne bi iaskoristila svoje mogućnosti, on bi spavao na kauču - rekla je Anđela.

Ova otvorenost i iskrenost u razgovoru između Gastoza i Anđele privukla je pažnju slušalaca, jer su oboje bili spremni da otvoreno govore o svojim osećanjima i odnosu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

"Radio amnezija" je emisija koja svakodnevno privlači pažnju javnosti, a upravo ovaj razgovor između Gastoza i Anđele pokazuje da voditelji Terza i Munjez uspevaju da izvuku iskrene odgovore i emocije od svojih gostiju. Ovaj dijalog je izazvao interesovanje publike, jer je otkrio detalje o odnosu između dvoje javnih ličnosti koji su do sada bili predmet spekulacija i različitih tumačenja.
 

Razgovor između Gastoza i Anđele tokom emisije "Radio amnezija" pružio je uvid u njihov odnos iz prve ruke, dajući javnosti priliku da čuje njihove iskrene misli i osećanja. Ovakvi otvoreni razgovori doprinose interesovanju publike za emisiju, a istovremeno pružaju uvid u privatne živote poznatih ličnosti.

BONUS VIDEO: