"TREBA DA TE STERILIŠU, UPROPAŠTAVAŠ ŽIVOTE"! Kulićka osula brutalnu paljubu po Zoli, evo kome još JE NAPRAVIO DETE?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 25.09.2024 | 16:45


Žestoka osuda!

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink
"TREBA DA TE STERILIŠU, UPROPAŠTAVAŠ ŽIVOTE"! Kulićka osula brutalnu paljubu po Zoli, evo kome još JE NAPRAVIO DETE?!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou" gde je otvoreno progovorila o bivšem dečku svoje ćerke, Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: Amig show

Marija Kulić

Opasna opsesija Zolom

Kada je voditelj Ognjen Amidžić pitao Mariju kako ona vidi Zolu u celoj toj priči, ona je bez dlake na jeziku odgovorila: "Nikako ga ne vidim u toj priči. Zola je imao prilike da se dokaže, ali ja ne želim da ga vidim u tom obliku. Nije zaljubljena toliko, to je opsesija."

Miljanina odlučnost da rodi dete

Osim toga, Marija je otkrila da je njena ćerka, Miljana, odlučna u nameri da rodi dete koje nosi, uprkos svim teškoćama sa bivšim partnerom.

Foto: ATAImages

Miljana I Zola

- Miljana je eksperiment, do sada joj ništa nije pomoglo...Trebalo bi da mnogo razmisli o tome. Zašto se dešava da iz sezone u sezonu? Tačno 15. avgusta, proverila sam sa sestrom, pomišljala sam da će da uđe i Zola. Vodim se tom solucijom, ja sam mislila da stavi spiralu. Dogovorimo se sa doktorkom, odvedem je ja i žena objasni sve Miljani da prvi dan očekivanog ciklusa i da odemo i ona stavi tu spiralu. Kada smo izašle, ona mi kaže: "Mama, što smo o ovome pričali? Zola ne ulazi i neću da brukam Željka jer kreće u predškolsko. Ja ti najozbiljlnije kažem, neću", ali eto ti, ona dobije ciklus 17., a već je 16. -og otišla za Beograd. Zola je pravio dete i Ini, a koja god da ostane, prihvatiće dete? Ko je to? Treba da te sterilišu, upropaštavaš tuđe živote - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: