MATORA KONAČNO POKAZALA DEVOJKU! Na javnom mestu RAZMENJIVALE NEŽNOSTI, kamere sve zabeležile!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 25.09.2024 | 23:45


Blistaju od sreće!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock
MATORA KONAČNO POKAZALA DEVOJKU! Na javnom mestu RAZMENJIVALE NEŽNOSTI, kamere sve zabeležile!

Nakon što su uhvaćene na rođendanu Ermine Pašović kako uživaju zajedno Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić ne prestaju da intrigiraju javnost.

Mnogi su očekivali i njihov ulazak u "Elitu 8", ali njih dve su i po tom pitanju ostale zagonetne.

Foto: printskrin instagram

Poklon

Nakon nedavne lude žurke, Stefani se pohvalila novim kratkim pantalonama, koje je po svemu sudeći, dobila na poklon. Logično, svi su odmah posumnjali da joj je ovaj šorts, koji nose samo devojke koje su bezobrazno zgodne, kupila upravo Jovana, koja je poznata po tome kako je galantna prema devojkama sa kojima provodi vreme.

Međutim, da su Stefani i Matora mnogo više nego prijateljice, ispred svega govore društvene mreže na kojima su često zajedno, a danas ih je ekipa portala Pink.rs čak i uhvatila zajedno u njihovoj očigledno omiljenoj aktivnosti - šopingu. Nakon uspešnog šopinga dame su želele malo da se opuste, te su uživale i razmenjivale nežnosti u gastronomskom ugođaju jednog prestoničkog restorana, o čemu svedoči i Jovanina fotografija sa društvene mreže Intagram, gde se dugi lepi nokti upravo pripisuju Stefani.

Foto: instagram.com/matora23

Stori Jovane Tomić

Podsećamo, Danijel Dujković Munjez je i sam priznao da je bio lud za Stefani, te da je istetovirao prvo slovo njenog imena na ruci, a ispostavilo se da ona prema njemu nije gajila ista osećanja. 

Na kraju je i sam počeo da priča o njenom odnosu sa Matorom i najavljuje njihov zajednički ulazak u rijaliti, dok njih dve ne prestaju da intrigiraju javnost ni u spoljnom svetu.