TUGA U DOMU JANJUŠEVIĆA! Janjušu nije dobro, završio u SUZAMA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 26.09.2024 | 08:15


Bivši učesnik se oglasio na posebno tužan dan za njegovu porodicu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
TUGA U DOMU JANJUŠEVIĆA! Janjušu nije dobro, završio u SUZAMA! (FOTO)

25. decembra 2023. godine Mihailo Janjušević, najmlađi brat bivšeg učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo. Prošlo je devet meseci od porodice koja je zadesila porodicu Janjušević, a Marko se oglasio potresnom porukom na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

Vest o Mihajlovoj smrti šokirala je domaću javnost

On je objavio fotografiju sa pokojnim Mihailom uz pesmu Pilota "Zaboravljeni", te dopisao sledeće:

- Devet meseci je prošlo, Mile moj, kako te je naša majka zvala... A ništa ti nisam bolje, samo se pravim da mi je super... - napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram, te dodao nekoliko emotikona koji plaču.

Foto: Instagram.com

Janjuševa objava

Podsećanja radi, Janjuš je za tragičnu vest saznao dok je boravio u rijalitiju, koji je u to vreme napustio zbog sahrane najmlađeg brata, a kad se vratio u Belu kuću, više nije bio isti.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: