NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU: Gastoz muva Mionu na Nenadove oči - postali glavna tema u Beloj kući!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 26.09.2024 | 08:45


Nije prvi put da drug baci okio na devojku svoga druga.

Foto: ATA Images
NOVI LJUBAVNI TROUGAO NA POMOLU: Gastoz muva Mionu na Nenadove oči - postali glavna tema u Beloj kući!

Tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milanom Miloševićem pročitao je pitanje Mioni Jovanović, na koje su reagovali i njeni cimeri.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona, Ša i Gastoz - novi ljubavni trougao u Beloj kući

Naime, neki su primetili da je u Beloj kući na pomolu ljubavni trougao između Mione, Nenada Aleksića Ša i Nenada Marinkovića Gastoza. što je otvorilo novu temu za raspravu.

- Rekla si Ša da te Gastoz gleda. Zar ti nije bilo lepo kad ste bili sami kod fontane - pročitao je Milan pitanje za Mionu.

- Ša me je upoznao sa Gastozom, nije mi nikad bila želja da ga upoznam. Njih dvojica se druže, Ša ne smeta da sedim sa Gastozom. Bolje da sedim s njim, nego sa ovim željadinima koji su prvi put videli žensko - rekla je Miona.

- Nijedne sekunde mi nije rekla da je gleda Gastoz, to je laž i pozdrav za hejtere. Gale je moj drug 15 godina i treba da sedi s njim, jer je zanimljiv momak. Nisam ljubomoran ni najmanje, mogu da ti nabrojim momke koji gledaju Mionu - rekao je Ša.

Foto: Printskrin TV Pink

Nenad Marinković Gastos uputio Mioni komplimente

- Miona je lepa devojka, ne bi bilo čudno. Ovde je drug j*bao devojku svog druga, tako da ima svega - rekao je Mića.

- Mionu sam ovde upoznao, stvarno sam bacio oko na Mionu, pogotovo sad kad ima hit. Ništa od toga, malopre sam joj rekao da je lepa, pa su počeli da mi dobacuju kao nemoj zbog Ša - rekao je Gastoz.

Nikad se nisam usuđivao da dam Mioni kompliment, zbog Ša. Mislim da dečko ne treba da govori zauzetoj devojci da je lepa - zaključio je Ivan.

BONUS VIDEO: