MILJANU VODE NA ABORTUS: Uskoro izlazi iz Bele kuće, Zola je PRESUDIO da ne rodi ni ovu bebu!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 26.09.2024 | 09:20


Celu noć je lila gorke suze zbog Lazara Čolića.

Foto: printskrin
MILJANU VODE NA ABORTUS: Uskoro izlazi iz Bele kuće, Zola je PRESUDIO da ne rodi ni ovu bebu!

Pošto joj Lazar Čolić Zola sa kojim čeka dete nije čestitao rođendan Miljana Kulić je sinoć doživela nervno rastrojstvo, pa je poručila da će odmah ujutru da prekine trudnoću.

- Hoću da idem na kiretažu čim svane... - ponavljala je Miljana, dok je lila gorke suze.

S obzirom na to da nema Zolinu podršku, Miljana je donela odluku da se ne upušta ponovo u istu situaciju u kojoj će morati sama sa svojom porodicom da odgaja još jedno dete.

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić zbog Zolinog kuliranja za rođendan donela odluku da prekine trudnoću

Nakon Kulićkine burne reakcije, očekuje se da svaki čas napusti imanje u Šimanovcima, kako bi posetila lekara i definitivno odlučila da li će ponovo na kiretažu.

- Miljana je preemotivno reagovala na to što joj samo od Zole nije stigla čestitka. To joj je samo potvrdilo ono što joj sve vreme govori i njena majka Marija, da on prema njoj nema prava osećanja i da ne stoji iza svega onoga što njoj priča kad su nasamo. Isto tako je pokušala da joj objasni da ni sa njene strane to nije ljubav, nego opsesija, ali ne vredi. Po reci suza koje je i noćas zbog Zole prolila, jasno je da ona ne sluša šta joj drugi govore - priča izvor blizak porodici Kulić i dodaje:

- U svakom slučaju, Miljanu treba da izvedu. Svakako da joj je potreban razgovor i sa ginekologom i sa psihologom. Ona je takva-kakva je, neodlučna, žao joj je i bebe, ali je mnogo razočarana u Zolu i pati što kroz celu ovu situaciju mora da prolazi sama. Ona tako naprasno reši da će da prekine trudnoću, ali već se možda i predomislila, kad je osvanuo novi dan.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić nije verovala majci Mariji da Zola nema prava osećanja

Podsetimo, Miljani su za rođendan stigle brojne čestitke podrške i pokloni, ali zalud sve, kad ona koju je najželjnije iščekivala nije. Ona je na svojoj proslavi doživela težak emotivni slom kada je videla da ju je Zola iskulirao na ovaj dan, te donela tešku odluku da ne rodi bebu.

BONUS VIDEO: