NAJVEĆI ZAVODNIK ELITE IDE NA SUD: Pevačica mu PRETI oduzimanjem više stotina hiljada evra! Objavila ŠOK-DOKAZE! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 26.09.2024 | 09:50


Odlučila da presavije tabak i pravdu potraži u institucijama!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock
NAJVEĆI ZAVODNIK ELITE IDE NA SUD: Pevačica mu PRETI oduzimanjem više stotina hiljada evra! Objavila ŠOK-DOKAZE! (GALERIJA)

Bivša učesnica "Elite 7", pevačica Jovana Cvijanović, odlučila je da presavije tabak i tuži Uroša Rajačića. Ona je nedavno objavila privatne prepiske sa njim, gde se predstavila kao advokatica, sa kojom je Uroš pokušao da napravi pakleni plan.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš i Jovana su imali kratku aferu u "Eliti 8"

Cvijanovićeva je istakla da je Rajačić imao nameru da se osveti kako njoj, tako i Mileni Kačavendi, Urošu Staniću i Nenadu Marinkoviću Bebici, ali da među njima ima još osoba koje su s njihov "plen". Ona je istakla i da Rajačić nije želeo da profitira od nagodbe, ukoliko dobije na sudu, već da uznemiri svoje rijaliti-neprijatelje i sebi priredi dobru zabavu. Cvijanovićeva je takođe tada iznela tvrdnju i da on upravo zbog ovoga nije želeo da se suoči s njom u emisiji "Narod pita".

Rajačić u "Eliti 8" govori drugu priču, a Jovanu je izvređao sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca", zbog čega je ona nastavila da ga raskrinkava.

- Opet lažeš. Mora da ti honorar ove godine nije 400.000 evra, nego 800.000 evra. Ti i advokatica (JA) nismo imali zajednike prijatelje. A tužba nije mogla biti slikana, jer NE POSTOJI! Idemo dalje... - započela je, pa nastavila:

- Toliko nisi PAo na advokaticu, da si i SVOJ BROJ telefona ostavio da te zastupam u "osmici". Mlado majmunče.

- E, a sada ovako. Sada će zaista da leti tužba za svaku uvredu, svaku laž upućenu meni, mojim roditeljima, mojoj sestri. Neće ti ni honorar od "800.000 evra" pomoći za sve ovo. Izaći ćeš sa nulom, dok se ja budem kupala u tvom novcu za sve tužbe koje će dobiti - poručila je, te objavila privatne prepiske sa njim kao dokaze. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: