MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU, A ZOLA SLAVI: Šok-oglašavanje nakon skandalozne odluke kontroverzne Nišlijke! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 26.09.2024 | 10:50


Čolić zakazao nastup u Janjuševom baru!

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official
MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU, A ZOLA SLAVI: Šok-oglašavanje nakon skandalozne odluke kontroverzne Nišlijke! (FOTO)

Bivši učesnik "Elite 7" Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Nemačkoj, koji je nazvao po svojoj ćerki Kruni. Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Bivši učesnik "Elite 7" oglasio se na društvenoj mreži Instagram, gde je pozvao sve fanove rijalitija "Zadruga" i "Elita" da dođu i provesele se uz Zolu. 

Foto: Instagram

Janjuš najavio Zolino gostovanje

- Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi... A znam da radi odlično... Rezervišite mesto na vreme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša... - napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

Zola se oglasio

Zola se oglasio nakon Janjuša i potrvdio svoj nastup, koji je zakazan za 27. septembar ove godine. Uz ovu objavu, Čolić je postavio i pesmu "Muškarčina", koju izvode mladi i popularni treper Mihajlo Veruović Vojaž i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: printskrin

Miljana danas ide na abortus

Inače, ova vest dolazi nakon saznanja da Miljana Kulić ipak ide na abortus. Naime, Kulićeva je juče slavila svoj rođendan, a kako joj Zola nije poslao ni čestitku, a ni poklon, odlučila je da prekine svoju trudnoću.

- Hoću da idem na kiretažu čim svane... - ponavljala je Miljana, dok je lila gorke suze, a Ivan Marinković ju je ubeđivao da to ne radi.

BONUS VIDEO: