OVERIO JE U TOALETU: Tresli se zidovi od njihove vrele akcije, bivša devojka dežurala ispred! ŠOK-SCENE u Beloj kući!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 26.09.2024 | 15:45


Više se ne zna ko je sa kim!

Foto: Printskrin TV Pink
OVERIO JE U TOALETU: Tresli se zidovi od njihove vrele akcije, bivša devojka dežurala ispred! ŠOK-SCENE u Beloj kući!

Učesnik "Elite 8" Danijel Dujković Munjez prepustio se strastima sa Kristinom Buđevac, sa kojom je imao žestoku akciju u toalteu ispred kog je dežurala njegova bivša rijaliti parnterka Ivana Keneški

Njih dvoje nisu marili za nju, već su zatresli zidove, kako bi imala šta i da čuje.

Inače, u ovoj sezoni teško je isprati ko je sa kim, pošto se između sebe u više navrata nekoliko parova izmanjalo, pa je tako Munjez već bio u krevetu sa Ivanom, koja je bila i sa Urošem Rajačićem.

Foto: Printskrin TV Pink

Danijel Dujković Munjez i Kristina Buđevac imali žestoku akciju u WC

Kada je Uroš Rajačić rasturio vezu Gruji i Mimas, Keneški je poslužila Gruji za utehu, što je raznelo sujetu Rajačiću, koji je pošto poto hteo da je vrati nazad, kajući se zbog afere sa Mimas.Ona je takođe flertovala sa Munjezom, dok je Gruja neposredno pre definitivnog raskida sa Mimom uskočio u krevet Kristine Buđavac, koja sada akcija i sa Munjom.

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivana Keneški je takođe bila intimna sa Munjom

Podsetimo, Ivani Keneški se prvoj smučilo od ovog vrtloga bez kraja u kome se očito pogubila i ne može više da prati igru bez ikakvih pravila, pa je, u toku noći, dok su drugi spavali, ona na sve načine pokušavala da pobegne.

Međutim, nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, na kraju je odustala i od te akcije.

Kako će se stvari između "zaraćenih" parova razvijati dalje, te da li će konačno iko i pored koga ostati nešto trajnije ili će nastaviti da se prebacuju s jednog na drugi, ostaje da ispratimo.

BONUS VIDEO: