URLICI SLAĐE LAZIĆ ODZVANJAJU IMANJEM! Scena iz Elite ledi krv u žilama, ovakvu je nikada niko nije video!


IZVOR: Republika/M. I. - 26.09.2024 | 16:45


Slađa Lazić se slomila nakon brutalne svađe sa Škatarićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
URLICI SLAĐE LAZIĆ ODZVANJAJU IMANJEM! Scena iz Elite ledi krv u žilama, ovakvu je nikada niko nije video!

Slađa Lazić Poršelina, poznata po svojim dramatičnim reakcijama, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim emotivnim ispadima. Nakon što je Nikola Škatarić Najo uputio neke reči koje su je duboko povredile, Slađa nije krila svoje emotivno stanje. Naime, otišla je u pab, pa krenula da plače na sav glas, a Luka Vujović je pokušavao da joj objasni gde greši, iako je ona terala po svom i krivila Škatarića za sve.

Poršelina je već dve godine u rijalitiju, ali nikada nismo imali priliku da je vidimo u ovom stanju, pa je gledaocima bilo čudno da se ovako zaljubila u nekoga koga je tek upoznala u rijalitiju: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Je l' sam ja najgora? Zar sam ja najgora? Ne mogu neke stvari da podnesem - kazala je Slađa.

- Sad ti je tako, ali će ovo sve da prođe. Mislio sam da ne može ništa da te izbaci iz šina, a ti pokazuješ suprotno - kazao je Luka.

- Ne mogu da verujem da je dečko(Najo) za kog sam govorila da je najbolji, meni rekao:''Koja budala je tebi pravila dete''. Šta sam ja to, da mi se govore takve stvari? Dečko koga sam ja vinula u nebesa, ej- govorila je Slađa i plakala na sav glas.

Slađa i Škatarić ne uspevaju da pronađu zajednički jeziv, iako Poršelina na sve načine pokušava da ga ubedi da je ona prava žena za njega i da će im veza odlično funkcionisati u spoljnom svetu. Već je krenula da pozdravlja njegovu porodicu, zbog čega on doživljava transfer blama.

BONUS VIDEO: