MATEJA ZVERSKI ŠČEPAO ANELI ZA VRAT! Osvanuo snimak JEZIVE SCENE u Eliti 8 - stiska je za VILICU, ona oborila glavu (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 27.09.2024 | 05:45


Kamera uhvatila šta se dešava!

Foto: printscreen/instagram
MATEJA ZVERSKI ŠČEPAO ANELI ZA VRAT! Osvanuo snimak JEZIVE SCENE u Eliti 8 - stiska je za VILICU, ona oborila glavu (FOTO+VIDEO)

Aktuelni učesnici rijalitija "Elita 8", Aneli Ahmić i Mateja Matijević, koji su se u poslednje vreme činili nerazdvojni, sada su se našli u centru pažnje zbog incidenta koji je šokirao korisnike društvenih mreža. Naime, viralni snimak sa jedne žurke prikazuje uznemirujuće scene, a u kojima Mateja stiska Aneli za vilicu dok je drži za vrat, dok ona pokušava da se udalji od njega. POGLEDAJ GALERIJU

Ovaj incident izazvao je oštre reakcije javnosti, a mnogi korisnici društvenih mreža osudili su Matijevićev postupak. Naime, u komentarima ispod video-snimka koji je podeljen na različitim platformama, mnogi su zahtervali da takmičar bude kažnjen najoštrijim merama, jer ovakvo ponašanje Veliki šef ne toleriše.

Podsećanja radi, bivši partneri Aneli Ahmić i Mateja Matijević došli su danas zajedno u Rajski vrt, gde im je Drvo mudrosti dalo specijalni zadatak. Prvo ih je upitalo da li žele da pričaju o svom odnosu.

Da li želite da pričate o vašem odnosu? - upitalo je Drvo.

Ne. Najbolje da se ne pričamo o tome. Svako bira kako svira - kazao je Mateja.

Koliko se sećam, želeli ste zadatak sa Đoletom. Meni se ta ideja jako dopada. Želeo sam da vas pitam da li želite da budete njegovi roditelji? - upitalo je Drvo.

- Ja sam saglasan, može - kazao je Mateja.

- Da. Može. Nikakvih problema nema - istakla je Aneli.

Naredna tri dana, počevši od sada, bićete njegovi roditelji. Đole je beba. Morate da brinete 24h o njemu. Nakon ovog razgovora, dobićete sve što je potrebno za brigu o bebi. Morate da budete savesni i da ako vam još nešto zatreba, javite se i napravite spisak - kazalo je Drvo.

BONUS VIDEO: